Εύη Δρούτσα: «Δεν έχω βγάλει λεφτά από τα τραγούδια μου» – Η συμμετοχή της στο J2US και το Fame Story 

Η Εύη Δρούτσα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» με την Μπέττυ Μαγγίρα στο Open, το πρωί της Παρασκευής (23-6). Η γνωστή στιχουργός, μίλησε για τα τραγούδια που έχει γράψει κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης καλλιτεχνικής της διαδρομής, αλλά και για τον Πασχάλη Τερζή, τον Τριαντάφυλλο και τον Γιώργο Αλκαίο. Επίσης, αναφέρθηκε στην συμμετοχή της στο show τραγουδιού J2US, στις οικονομικές απολαβές αλλά και στην αχαριστία.

J2US: Το «καρφί» της Εύης Δρούτσα στην Καίτη Γαρμπή: «Δεν θα τα πάμε καλά, ρουσφέτι ήταν;»

«Η έμπνευση για τα τραγούδια μου έρχεται από τους ανθρώπους», εξομολογήθηκε η Εύη Δρούτσα.  Παραδέχτηκε πως έχει εισπράξει πολύ αγάπη από τον κόσμο αλλά και αχαριστία, όμως τόνισε ότι δεν έχει κανένα παράπονο. «Υπάρχουν αχάριστοι, υπάρχουν μη αχάριστοι, υπάρχουν καλοί, είναι πως τους βλέπει ο καθένας. Λέω ότι έχω εισπράξει αχαριστία, και τι έγινε; Δεν κάθομαι να σκάω», είπε η γνωστή στιχουργός στην Μπέττυ Μαγγίρα.

Επιπλέον, η Εύη Δρούτσα αποκάλυψε ότι μόνο ο Πασχάλης Τερζής και ο Τριαντάφυλλος την παίρνουν ακόμα τηλέφωνο. Μάλιστα για τον Τριαντάφυλλο θυμήθηκε πως: «Μου είπαν έρχεται ένα παιδί από τη Ρόδο, είναι μικρός και κάθομαι θυμάμαι και λέω “τι μπορεί να θέλει να κάνει ένα παιδί εδώ στην Αθήνα, να δει τα όνειρά του” και έγραψα το “Βλέπω κάτι όνειρα”. Και μου λέει πριν από λίγες μέρες ο Τριαντάφυλλος “ξέρεις ότι αυτό το τραγούδι το έγραψες πριν από 26 χρόνια;”. 

J2US: Τα πήρε η Εύη Δρούτσα με την Δέσποινα Βανδή – «Άσε μας μωρέ με τις αστάθειες»

Έχω γράψει πάρα πολλά τραγούδια, δεν θυμάμαι… Είχα την τύχει να γράψω για τους μεγαλύτερους τραγουδιστές, αρχίζοντας από τη Μαρινέλλα, για την οποία έγραψα τρεις δίσκους. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και περάσαμε πάρα πολύ ωραία», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, για τον Γιώργο Αλκαίο αποκάλυψε: «Τον είχαν σε ένα συρτάρι, δεν θέλω να πω την εταιρεία και λέω “αυτόν γιατί δεν τον βγάζετε”, καλά εγώ θα πάω να τον δω. Πήγα στο μαγαζί που τραγουδούσε και τον βλέπω και του λέω “θα γίνεις τραγουδιστής”. Αυτό δεν μου έχει ξανατύχει. Υπάρχουν πολλές καλές φωνές που δεν έχουν κάνει καριέρα».

Εύη Δρούτσα: Η δήλωση για τις γυναικοκτονίες που θα συζητηθεί

«Είπα στον Στέφανο Πιτσίνιαγκα ότι θα γίνει τραγουδιστής. Δύο άνθρωποι που δουλεύουν πάρα πολύ όλη μέρα είναι ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ελένη Φουρέιρα και το λέω γιατί τους έχω ζήσει», συμπλήρωσε η γνωστή στιχουργός. 

Όσο για την συμμετοχή της στο J2US, η Εύη Δρούτσα είπε: «Ένας φίλος μου συνθέτης που τον ξέρετε, δεν θα πω το όνομά του, μου είπε ότι “σκέφτηκα να μπεις εσύ για να γελάσουμε”. Όταν του είπα αν γέλασε μου απάντησε όχι. Δεν έχω σηκώσει μικρόφωνο να πω τίποτα ποτέ στη ζωή μου. Την πρώτη μέρα έχασα τα λόγια μου». 

Για το Fame Story ξεκαθάρισε ότι είναι ακόμα πολύ νωρίς για να απαντήσει αν θα συμμετάσχει. Παράλληλα, για την Καλομοίρα σχολίασε: «Ήθελε να μπει στην επιτροπή ή να γίνει δασκάλα, δεν γίνεται. Η κοπέλα λάμπει πάνω στη σκηνή, αλλά δεν μπορεί να κρίνει έναν λαϊκό τραγουδιστή. Πρώτα απ’ όλα δεν μιλάει καλά ελληνικά. Δεν μπορώ να πω ψέματα». 

Η Εύη Δρούτσα παραδέχτηκε ότι δεν έχει βγάλει χρήματα από τα τραγούδια της. «Δεν ζητούσα λεφτά για να γράψω τραγούδια. Τώρα υπάρχουν άνθρωποι, όπως η Έλενα Γκρέκου, που πριν δει το τραγούδι μού έφερε τα χρήματα. Ο Τριαντάφυλλος μου λέει “να κάνω μια συναυλία για σένα”. Και μόνο που το είπε… Επίσης, ο Πασχάλης Τερζής με είχε φωνάξει τα Χριστούγεννα στο μαγαζί και μου έδωσε έναν φάκελο με λεφτά. Θα μου πεις, τι είναι αυτό αλλά από αυτά ζούμε! Πώς θα ζήσουμε; Δεν είδα όμως να το κάνει κανένας άλλος. 

Έφτασα σε σημείο να μην έχω ούτε ένα ευρώ στην τσέπη και καθόμουν και κοίταζα. Τι να κάνεις; Τότε υπήρχε το καλό πως υπήρχε η IP και αυτό που λένε “τότε μας έκλεβαν” αλλά… πάρτε τώρα λεφτά. Τότε μας έκλεβαν αλλά σήμερα ποιος είναι που δεν κλέβει; Ευτυχώς που κάναμε την εταιρεία για τα δικαιώματα», κατέληξε η γνωστή στιχουργός. 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ