Ευγενία Σαμαρά: Ερωτευόμαστε όλους αυτούς που μας εκνευρίζουν

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού βρέθηκε σήμερα (24/12) η Ευγενία Σαμαρά. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε και στους άνδρες που ερωτεύεται, αλλά και απάντησε στο αν είναι πιο καλή σύντροφος ή φίλη.

«Τον ελεύθερό μου χρόνο κοιμάμαι, όποτε προλαβαίνω, βλέπω τους φίλους μου, βγαίνω, αν νομίζετε ότι δεν βγαίνω είστε γελασμένοι. Η υπερένταση μετά από όλα αυτά είναι κάτι το αδιανόητο, οπότε βγαίνω λίγο, φίλους…», εξήγησε κατά την διάρκεια της συνέντευξης η Ευγενία Σαμαρά.

Στη συνέχεια η ηθοποιός ανέφερε ότι: «Ερωτευόμαστε όλους αυτούς που μας εκνευρίζουν. Μας εκνευρίζουν οι καθρέφτες μας, όλα αυτά που έχουμε εμείς και δεν τα παραδεχόμαστε και τα βλέπουμε στους άλλους. Αυτά μας έλκουν, τα τραύματά μας και… Τι να πούμε παιδιά τώρα, μην την πιάσουμε αυτή την συζήτηση».

Ακόμα, στην ερώτηση για το αν είναι πιο καλή ως σύντροφος ή φίλη, η Ευγενία Σαμαρά απάντησε: «Νομίζω ότι όταν είσαι σύντροφος είσαι και φίλος. Θέλω να πω ότι σε μία συντροφική σχέση, αναπτύσσεις και την φιλική. Εγώ δηλαδή δεν μπορώ να είμαι με κάποιον και να μην τον νιώθω και φίλο μου ή να μην είμαι κι εγώ με έναν τρόπο φίλη του. Οπότε θα πω ότι είμαι πιο καλή φίλη».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ