Ευγενία Σαμαρά για «Ράδιο Αρβύλα»: «Δεν μπήκα σε αυτή την παγίδα»

Συνέντευξη παραχώρησε η Ευγενία Σαμαρά, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καλλιτεχνική της πορεία αλλά και στο πέρασμα της από το «Ράδιο Αρβύλα».

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τετάρτης (1/11) μιλώντας στην ΕΡΤ και την εκπομπή Στούντιο 4 η Ευγενία Σαμαρά αναφέρθηκε στο πόσο δύσκολο ήταν να αποτινάξει τον τίτλο του «κοριτσιού των Ράδιο Αρβύλα»

«Νομίζω ότι δεν μπήκα σε αυτή την παγίδα. Θα μπορούσα πολύ εύκολα να μπω και το λέω γιατί οι άλλοι το είδαν έτσι. Οι άλλοι είναι ο καθρέφτης μας, αν εμείς φοβόμαστε ότι θα μας δουν σαν το “κορίτσι του τάδε”, “το κορίτσι των Ράδιο Αρβύλα”, η “ηθοποιός” ή η “παρουσιάστρια”. Αν όμως βάλουμε εμείς την ταμπέλα στον εαυτό μας, μόνο αυτό θα δουν οι άλλοι. Τον καθρέφτη, γιατί αυτό είναι οι άλλοι απέναντι μας».

Και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Εγώ αυτό πιστεύω και δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι δεν είμαι κάτι. Είχα σπουδάσει, ήρθα εδώ, δούλεψα για πρώτη φορά στην τηλεόραση, δούλεψα για πρώτη φορά στο θέατρο. Ένιωθα ότι εγώ αυτό το πράγμα το έχω σπουδάσει. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει αν ότι… αν το σπουδάσω ή δεν το σπουδάσω. Εγώ, για τα δικά μου δεδομένα, ένιωθα ότι ναι μπορώ να το κάνω και θέλω να το κάνω και κάτι διάβασα για αυτό».

«Δεν πήγα σε οντισιόν που με κοίταξαν με μισό μάτι, δεν εμφανίστηκαν άνθρωποι στη ζωή μου ή δεν το είδα. Μα αυτό που δεν το πιστεύουμε, δεν θα το δούμε», καταλήγει η Ευγενία Σαμαρά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ