Μαρία Μενούνος: Η κόρη της έγινε έξι μηνών – Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Γονείς μέσω παρένθετης μητέρας έγιναν στις 23 Ιουνίου η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της Κέβιν Αντεργκάρο. Το ζευγάρι κατάφερε να αποκτήσει το παιδί του έπειτα από 10 χρόνια προσπάθειας και φέτος θα γιορτάσουν τα πρώτα τους Χριστούγεννα με την κόρη τους.

Η μικρή έγινε χθες (23/12) έξι μηνών και η Μαρία Μενούνος, η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, θέλησε να μοιραστεί την χαρά της και με τους εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram.

Συγκεκριμένα η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια ανέβασε μία κοινή της φωτογραφία με την κόρη της και έγραψε στη λεζάντα: «Έξι μηνών σήμερα. Σε αγαπώ άγγελέ μου».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA MENOUNOS (@mariamenounos)

Στη πολύ τρυφερή φωτογραφία βλέπουμε την μικρή Αθηνά Αλεξάνδρα να έχει αποκοιμηθεί στην αγκαλιά της μαμάς της.

Στην πρώτη της συνέντευξη μετά τον ερχομό του μωρού της, η Μαρία Μενούνος είχε πει μεταξύ άλλων: «Η Αθηνά είναι το μωρό-θαύμα μας. Είμαι τόσο ευγνώμων γι’ αυτήν. Αισθάνομαι καλύτερα απ’ ό,τι θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Είναι ευφορία. Τόσα χρόνια ένιωθα ότι κάτι μου λείπει. Πήγαινα σε παιδικά πάρτι και στεναχωριόμουν, διότι ήθελα κι εγώ να αποκτήσω τη δική μου οικογένεια. Πλέον νιώθω τόσο γειωμένη, σαν να ξέρω πια πού ακριβώς ανήκω».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ