Έτοιμη να γεννήσει η Κατερίνα Στικούδη – Κοκλώνης: Φοβάμαι μην “σπάσουν” τα νερά στον αέρα

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Κατερίνα Στικούδη καθώς σε λίγες μέρες θα γίνει για πρώτη φορά μαμά και θα κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της από τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη.

Η τραγουδίστρια είναι στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της και είναι πιο όμορφη από ποτέ. Κάθε φορά που εμφανίζεται στο J2US, όπου έχει αναλάβει να μιλά με τα ζευγάρια αφού κατέβουν από τη σκηνή, είναι απαστράπτουσα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katerina Stikoudi (@stikoudikaterin)

Αν και έχει χιλιάδες ακολούθους στα social media, οι οποίοι αγκαλιάζουν κάθε νέο της τραγούδι, από τα πρώτα κιόλας βήματά της στον χώρο της σόουμπιζ έχει πάρει την απόφαση να διαφυλάττει όσο μπορεί την προσωπική της ζωή.

Γι’ αυτό και προκάλεσε έκπληξη στους πάντες η εμφάνισή της στο πλατό του «Just the 2 of us» δίπλα στον Νίκο Κοκλώνη, όπου, φορώντας ένα εντυπωσιακό μπλε μάξι φόρεμα που τόνιζε τη φουσκωμένη κοιλίτσα της, μίλησε για την ευτυχία της, χόρεψε τσιφτετέλι και ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στο σόου του Alpha στα παρασκήνια δίπλα στα ζευγάρια που συμμετέχουν.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katerina Stikoudi (@stikoudikaterin)

Κατερίνα Στικούδη: Ο γιος μου θέλω να μοιάζει στον Βαγγέλη

Η αεικίνητη Κατερίνα δεν έχει σταματήσει να εργάζεται, αφού μέχρι την περασμένη Τετάρτη συμμετείχε στα πολύωρα γυρίσματα της ταινίας «Bachelor 4». Στα μέσα Σεπτεμβρίου η εκρηκτική τραγουδίστρια μπήκε στον μήνα της και, σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews και της Κορύνας Μανταγάρη, αναμένεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί με φυσιολογικό τοκετό.

«Η Κατερίνα ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της νέα ταινίας “Bachelor 4” και τώρα περιμένει πώς και πώς να κρατήσει στην αγκαλιά της τον γιο της. Είναι πολύ ευτυχισμένη και, μάλιστα, θέλει πολύ ο γιος της να μοιάζει στον σύζυγό της Βαγγέλη, τον οποίο υπεραγαπά, αλλά και στον πατέρα της, Νίκο, στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία», αναφέρει στη Realnews άνθρωπος από τον κύκλο του ζευγαριού.

Κατερίνα Στικούδη Βαγγέλης Σερίφης

Ισορροπημένη

Η Κατερίνα μπορεί να φωτογραφίζεται για τις ανάγκες προώθησης των νέων τραγουδιών της, αλλά ποτέ δεν θέλησε να προβάλει τη σχέση ζωής που έχει με τον σύζυγό της. Αυτός είναι και ο λόγος που μέχρι πρόσφατα δεν είχε μιλήσει για το θαύμα που περιμένει με τον Β. Σερίφη, έπειτα από τρία χρόνια έγγαμου βίου.

Φαίνεται, όμως, πως τώρα που μπήκε στον μήνα της η χαρά της δεν κρύβεται. «Είμαι ένας άνθρωπος που δεν μοιράζεται τα προσωπικά του στα social media.

Toκαταλαβαίνω ότι είναι λίγο δύσκολο κάποιοι να το αντιληφθούν αυτό, αλλά είναι κάτι που κρατάω για τους φίλους μου και την οικογένειά μου.

Οταν νιώθω καλά και θέλω να μοιραστώ πράγματα, θα το κάνω, γιατί έχω να πω πράγματα για το πώς βιώνω όλη την εμπειρία που αφορούν όλες τις γυναίκες. Είμαστε δυνατές, κάνουμε τα πάντα. Δεν μου αρέσουν τα ταμπού, τα στερεότυπα. Δεν σημαίνει ότι, επειδή διανύεις αυτή την περίοδο, πρέπει να κάτσεις στο σπίτι σου, να εγκλωβιστείς, εκτός αν υπάρχει κάποιο ιατρικό θέμα, να μην είσαι δημιουργική να μην κάνεις πράγματα. Οπότε, στέλνω και τα μηνύματά μου μέσα από το “Just the 2 of us”», τονίζει.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, το 2018, το όμορφο ζευγάρι επέλεξε να παντρευτεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας στον τόπο καταγωγής του γαμπρού, το Μορφάκι Θεσπρωτίας, με καλεσμένους κυρίως φίλους και συγγενείς.

Νίκος Κοκλώνης για Κατερίνα Στικούδη: Φοβάμαι μην “σπάσουν” τα νερά της στον αέρα

Ο παρουσιαστής του «J2US», Νίκος Κοκλώνης, μίλησε στο «Happy Day» για τα κρούσματα, τα τεκταινόμενα αλλά και την Κατερίνα Στικούδη.
“Εχω περισσότερο άγχος από την ίδια. Εγώ φοβάμαι μην γίνει και κάτι στον αέρα. Λέω, Παναγία μου μην σπάσουν τα νερά. Τι κάνουμε τότε;” είπε ο Νίκος Κοκλώνης.
Επίσης, ρωτήθηκε τι θα γίνει με την Κατερίνα Στικούδη όταν θα γεννήσει και αν θα επιστρέψει, είπε: “Εκείνη λέει σε δύο εβδομάδες. Εγώ της είπα να επιστρέψει όταν νιώσει καλά. Μπορεί να χρειαστεί παραπάνω χρόνο. Θα έχουμε όμως καλεσμένες”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ