Κατερίνα Στικούδη: Με φουσκωμένη κοιλίτσα στη σκηνή του “Just The 2 of Us”

Την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση ως εγκυμονούσα έκανε η Κατερίνα Στικούδη.

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στη σκηνή του “Just The 2 of Us” απαστράπτουσα και με φουσκωμένη κοιλίτσα. Το φόρεμα αγκάλιαζε τη σιλουέτα της και τόνιζε ακόμη περισσότερο την εγκυμοσύνη της.

Κατερίνα Στικούδη Just the 2 of Us

Πάντως η Κατερίνα Στικούδη δείχνει ότι βρίσκεται ότι διανύει την ομορφότερη περίοδο της ζωής της αφού έδειχνε πιο λαμπερή και ευτυχισμένη από ποτέ.

“Μαζί μας φέτος και δίπλα στα ζευγάρια μας έχουμε μια θεάρα, μαζί μας η ενδιαφέρουσα Κατερίνα Στικούδη” την κάλεσε στη σκηνή ο Νίκος Κοκλώνης και η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στη σκηνή με μωβ μάξι φόρεμα.

“Θα τη βγάλουμε, Δέσποινα” απευθύνθηκε στη Δέσποινα Βανδή που τη ρώτησε αν θα τη βγάλει με την εγκυμοσύνη της.

“Εμείς οι γυναίκες είμαστε πιο δυνατές απ’ ό,τι νομιζουμε, δεν υπαρχει τίποτα που δεν μπορούμε να κάνουμε. Όλα μπορούμε να τα καταφέρουμε, απλά να έχουμε θέληση, όρεξη, να είμαστε δημιουργικές, να μπορούμε να δουλεύουμε και…”

“Και να μην σπάσουν τα νερά… “πρόσθεσε γελώντας η Δέσποινα Βανδή.

Αργότερα στα παρασκήνια, σε ερώτηση της Σάσας Σταμάτη για το φύλο του μωρού, επιβεβαίωσε τις φήμες: “Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Είναι τελικά αγοράκι το μωρό”.

Οι φήμες για εγκυμοσύνη ξεκίνησαν γύρω στον Μάιο με την ίδια την Κατερίνα Στικούδη να τηρεί σιγήν ιχθύος.

Σε ένα βίντεο που είχε ανεβάσει στο instagram τέλος Μαΐου η τραγουδίστρια απολάμβανε το πρώτο της μπάνιο και τα βλέμματα όλων επικεντρώθηκαν στην κοιλιά της, με την ίδια όμως να μην επιβεβαιώνει το παραμικρό.

«Πρώτο μπάνιο !!! Πάργα», είχε γράψει αλλά δεν είχε προσθέσει κάτι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ