Ένα ανέκδοτο για κάθε ζώδιο

Κάθε ζώδιο έχει τις… αδυναμίες του. Διαβάστε πως εκφράζονται αυτές μέσα από τα ανέκδοτα… Ένα για κάθε ζώδιο:

Κριός Πάει κάποιος σε ένα κατάστημα οπτικών: – Αγοραστής: θα ήθελα ένα ζευγάρι γυαλιά. – Οπτικός: Για τον ήλιο; – Αγοραστής: Όχι. Για μένα!

Ταύρος – Τι σχέση έχει ο Χαλκιάς με τα… πατατάκια; – Κανένας δεν μπορεί να… φάει μόνο ένα!

Δίδυμοι – Τι είναι μια φακή πάνω σε μια άλλη φακή; – Φακοί επαφής!

Καρκίνος – Εσύ Τοτό κάνεις την προσευχή σου πριν το φαγητό; – Όχι, δεν υπάρχει λόγος. Η μαμά μου είναι πολύ καλή μαγείρισσα!

Λέων Ο δάσκαλος βάζει έκθεση στην τάξη με θέμα: “Αν ήμουν πλούσιος”. Όλοι αρχίζουν να γράφουν εκτός από το Μπόμπο. – Μπόμπο, εσύ γιατί δεν γράφεις έκθεση; ρωτάει ο δάσκαλος. – Περιμένω τη γραμματέα μου κύριε!

Παρθένος Ο δάσκαλος στον μαθητή: – Γιατί η έκθεσή σου με θέμα το “γάλα” είναι τόσο μικρή; Δεν είχες τίποτε άλλο να γράψεις; – Είχα, αλλά ήθελα να γράψω για το συμπυκνωμένο..!

Ζυγός – Έχω παντρευτεί δυο φορές, λέει κάποιος, αλλά δυστυχώς στάθηκα άτυχος. – Τι κρίμα. Γιατί; – Η πρώτη μου γυναίκα με παράτησε. – Και η δεύτερη; – Η δεύτερη έμεινε..

Σκορπιός Λέει ο ένας φίλος στον άλλο: – Πήρα προχτές τη γυναίκα μου σε ένα ματς πυγμαχίας και από την τρομάρα της έχασε τη μιλιά της. – Σοβαρά; -του λέει ο άλλος- και τώρα τι θα κάνεις; – Θα δοκιμάσω να πάω και την πεθερά μου!

Τοξότης – Παίκτης: Έχω μια ιδέα για να γίνει η ομάδα καλύτερη! – Πρόεδρος: Μπράβο. Πότε φεύγεις;

Αιγόκερως – Γιατρέ πιστεύω ότι είμαι ασανσέρ. – Πάρτε αυτά τα χάπια. Θα σας ανεβάσουν.

Υδροχόος – Πώς καταλαβαίνουμε ότι μια ξανθιά έχει χρησιμοποιήσει υπολογιστή; – Από το διορθωτικό στην οθόνη!

Ιχθύες Δύο τρελοί συζητούν: – “Μήπως είσαι φρυγανιά;” – “Όχι, γιατί;” – “Γιατί εγώ είμαι μαρμελάδα και θέλω να ξαπλώσω.”

Πηγή: astrology.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ