Εμπρησμός σε ιστορική έπαυλη που ανήκει στην Μπιγιονσέ στη Νέα Ορλεάνη- Εντυπωσιακές ΦΩΤΟ από το εσωτερικό

Ως εμπρηστική επίθεση αντιμετωπίζεται η φωτιά στην ιστορική έπαυλη αξίας 2,4 δολαρίων στη Νέα Ορλεάνη, η οποία φέρεται να ανήκει στην Μπιγιονσέ. Η φωτιά εκδηλώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, στις 18.15 και κατασβέστηκε στις 20.30, ενώ στο σημείο επιχείρησαν 22 πυροσβέστες,

Οι Αρχές ερευνούν την υπόθεση ως εμπρηστική επίθεση. Εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής δήλωσε: “Αν δεν πήγαιναν πυροσβέστες εκεί, την ώρα που πήγαν, θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερο. Είναι μία ιστορική οικία” είπε ο εκπρόσωπος στην Post, προσθέτοντας ότι δεν υπήρξαν τραυματίες ούτε χρειάστηκε να εκκενώσουν τον χώρο.

Το τοπικό Μέσο Nola.com είχε μεταδώσει ότι το ακίνητο ανήκε στην Μπιγιονσέ και τον σύζυγό της, Jay-Z. Το συνεργαζόμενο με το ABC τηλεοπτικό δίκτυο WGNO μετέδωσε την Τετάρτη το βράδυ ότι η αστυνομία της Νέας Ορλεάνης ερευνά το περιστατικό ως εμπρηστική επίθεση και πως το Τμήμα έλαβε αναφορά ότι ένα ύποπτο άτομο βρισκόταν στην περιοχή την ώρα της φωτιάς. Η κτηματομεσιτική εταιρεία απέκτησε το σπίτι το 2015. Την LLC διαχειρίζεται η Celestine Lawson, που είναι το νομικό όνομα της μητέρας της Μπιγιονσέ η οποία είναι γνωστή ως Τίνα.

Αν και το σπίτι εκτιμάται σε περισσότερα από 2,4 εκατ. δολάρια, άλλαξε χέρια το 2015 για μία ονομαστική τιμή μόλις 100 δολαρίων, σύμφωνα με τα αρχεία του δημαρχείου της πόλης.

Η έπαυλη που χτίστηκε το 1927 και χρησιμοποιείτο ως πρεσβυτεριανή εκκλησία, διαθέτει έξι κρεβατοκάμαρες, έξι μπάνια, ένα WC, ξύλινα δάπεδα, ένα αίθριο και μία βεράντα, σύμφωνα με το Realtor.com. Το 2000 μετατράπηκε σε οικία, ενώ το τεράστιο δωμάτιο που έχει ύψος περίπου 8 μέτρων, στο παρελθόν ήταν το ιερό της εκκλησίας. Οι φωτογραφίες από το εσωτερικό της οικίας το 2013 εντυπωσιάζουν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ