Ελεονώρα Μελέτη: Η απάντηση σε μήνυμα που έλαβε – «Βαριέμαι οικτρά να κάνω το μοντέλο»

Σε μήνυμα που της έστειλε ακόλουθός της στο Instagram, θέλησε να απαντήσει η Ελεονώρα Μελέτη πριν από λίγες ώρες μέσα από ένα story που έκανε στο προσωπικό της προφίλ.

Όπως φαίνεται από το story που ανέβασε, ακόλουθός της, της έστειλε προσωπικό μήνυμα προκειμένου να την ρωτήσει για την φόρμα που φορούσε στη χθεσινή (22/2) εκπομπή της, καθώς και τον λόγο για τον οποίο δεν παρουσιάζει καθημερινά στο Instagram τα ρούχα που βάζει στο «Mega Καλημέρα».

«Μου άρεσε πολύ η φόρμα που φόραγες σήμερα στην εκπομπή. Μπορείς να μου πεις τι μάρκα είναι; Γιατί βρε κούκλα μου δεν φωτογραφίζεις και εσύ τα ρούχα της ημέρας και τα ψάχνουμε;», ήταν η ερώτηση της ακολούθου της.

Η Ελεονώρα Μελέτη αναρτώντας το μήνυμα, έγραψε: «Γιατί αγαπημένα μου κορίτσια βαριέμαι οικτρά να κάνω το μοντέλο!!! Δεν έχω το χρόνο άλλωστε… Άσε που με πιάνουν τα γέλια αν πρέπει να ποζάρω με σέξι φαμ φατάλ ύφος ωραίας… Στους τίτλους τέλους της εκπομπής μπαίνουν όλα τα καταστήματα που μας κάνουν τη τιμή να μας ντύνουν όμορφα! Επίσης μπορείτε να ρωτάτε τη Γεωργία Παντελέ!!!».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ