Ελεονώρα Μελέτη για Κουτσελίνη – Συνατσάκη: «Έχω δει χιλιάδες φορές το απόσπασμα, δεν μπορώ να βρω το κομμάτι που βρίζει το παιδί της»

Τα όσα έχουν γίνει μετά τις δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη για την Μαίρη Συνατσάκη, σχολίασαν σήμερα (30/11) στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. Σχολιάζοντας και εκείνη τα όσα έγιναν, η Ελεονώρα Μελέτη εξήγησε ότι όσες φορές και να δει το απόσπασμα δεν βρίσκει το σημείο που η Μαίρη Συνατσάκη βρίζει το παιδί της Ζήνας Κουτσελίνη, όπως εκείνη ισχυρίστηκε στις δηλώσεις της.

«Η Μαίρη Συνατσάκη έκανε την αυτοκριτική της. Είπε ότι δεν της άρεσε το ύφος της, ότι είχε μία τηλεοπτικίλα, συμφωνώ και σε κάποια πράγματα με τον Σταμάτη Din Dan Don, από την άλλη όμως, ειλικρινά, έχω δει το απόσπασμα χιλιάδες φορές, πάρα πολλές φορές, δεν μπορώ να βρω το κομμάτι αυτό που να πω ότι “σε αυτό το σημείο η Μαίρη βρίζει το παιδί της Ζήνας ή όντως σχολιάζει τις πλαστικές”. Από άλλους, έχω ακούσει πολλά», ανέφερε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι: «Δεν ασπάζομαι τον όρο του Λιάγκα που είπε ότι είναι δημοσιογραφική αλητεία, γιατί και ο άλλος μπορεί να το φέρει μέσα του όλα αυτά τα χρόνια. Να έχει μέσα του ένα απωθημένο. Τη Ζήνα την καταλαβαίνω. Όλοι έχουμε ακούσει κάτι το οποίο μας έχει πειράξει χρόνια πριν, που το κουβαλάμε κι όταν βλέπουμε τον άλλον θέλουμε να του ορμίσουμε και ο άλλος δεν ξέρει γιατί θέλουμε να του ορμίσουμε γιατί έχουν περάσει 15 χρόνια».

Τέλος, η Ελεονώρα Μελέτη είπε: «Ειλικρινά βρείτε τα μεταξύ σας! Όσοι έχετε ένα απωθημένο πάρτε τον άλλον ένα τηλέφωνο, λύστε το μεταξύ σας. Αλήθεια όμως, κάποια πράγματα δεν χρειάζεται να τα κάνουμε δημόσια. Εμείς τώρα τσιμπάμε και βάζουμε το δάχτυλο στο μέλι γιατί έχει γίνει όλο αυτό το πράγμα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ