Ελεονώρα Μελέτη: «Έφυγα από τα δελτία γιατί είχα σχεδόν αρρωστήσει, ήταν μαύρη η ψυχή μου»

Δηλώσεις της Ελεονώρας Μελέτη προβλήθηκαν το Σάββατο (1/10) στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα. Η παρουσιάστρια του “Mega Καλημέρα” μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον λόγο που αποφάσισε να φύγει από τα δελτία ειδήσεων.

«Με γνωρίσατε μέσα από το δελτίο ειδήσεων και αν κάτσεις και υπολογίσεις όλα αυτά τα χρόνια που κάνω τηλεόραση από το 2001, έλεγα δελτίο για 9 ολόκληρα χρόνια. Ξεκίνησα από τα μεταμεσονύκτια και έφτασα στο κεντρικό.

Όταν έλεγα το κεντρικό δελτίο στο Έψιλον το 2014-16, έφυγα από τα δελτία πολύ συνειδητά, γιατί είχα σχεδόν αρρωστήσει. Ήταν μαύρη η ψυχή μου. Τα αγαπώ, τα λατρεύω, είναι το πρώτο μου βήμα στην τηλεόραση αλλά έχει να κάνει με πολλές παραμέτρους το εάν θα ξαναγυρνούσα σε αυτά» ανέφερε σχετικά με τα δελτία ειδήσεων.

«Οι εκπομπές Hashtag και Μεσάνυχτα, επειδή είχα και έντονη δημοσιογραφική εμπλοκή σε αυτές, τις αγαπώ, με εκφράζουν πολύ» προσέθεσε.

«Δεν υπάρχει λάθος και σωστό, υπάρχει το πώς νιώθει η κάθε γυναίκα. Οι επιλογές μας είναι για να τις κρίνουμε εμείς, όχι οι άλλοι. Αν μια γυναίκα αισθάνεται όμορφα με τον τρόπο που επιλέγει να ανεβάζει τις φωτογραφίες της ή να κυκλοφορεί είναι απόλυτα θεμιτό. Εμένα με κάνει να νιώθω υπέροχα ο τρόπος που ανεβάζω τις φωτογραφίες μου και που κυκλοφορώ.

Εάν σε κάποιον δεν αρέσει, δεν μπορώ να βοηθήσω. Εμένα μου αρέσει, αισθάνομαι καλά. Δεν το κάνω ούτε γιατί δεν έχω χρόνο, ούτε γιατί δεν περιποιούμαι τον εαυτό μου. Το κάνω γιατί μου αρέσει, νιώθω καλά» εξήγησε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Πολλές φορές στην ανάγκη μας να πούμε κάτι για κάτι που γίνεται και έχει κάνει ντόρο, ουσιαστικά δεν λέμε τίποτα. Απλά θέλουμε να πάρουμε μέρος σ’ όλον αυτό τον ντόρο. Με αποτέλεσμα να χάνουμε ουσία από άλλα πράγματα που μπορεί να έχουν ειπωθεί και να τα έχουμε περάσει στο ντούκου. Είναι ένα σημείο των καιρών» σημείωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ