Ελεονώρα Μελέτη: Έχουν ξεπλυθεί όλοι – Βλέπεις κανέναν να θυμάται πώς ήταν ο χαρακτήρας μερικών πριν από χρόνια;

Την συνέντευξη που έδωσε η Χριστίνα Λαμπίρη στην Ελένη Τσολάκη, σχολίασαν σήμερα (23/11) στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. Κατά την διάρκεια του σχολιασμού η Ελεονώρα Μελέτη σημείωσε ότι κανένας δεν θυμάται των χαρακτήρα που είχαν ορισμένοι πριν από χρόνια, καθώς έχουν ξεπλυθεί όλοι.

Συγκεκριμένα η Ελεονώρα Μελέτη είπε: «Βλέπεις κανέναν να θυμάται πώς ήταν ο χαρακτήρας μερικών πριν από χρόνια; Εγώ δεν βλέπω να θυμάται κανέναν, έχουν ξεπλυθεί όλοι».

Πριν από λίγο καιρό με αφορμή την συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η Δάφνη Λαμπρόγιαννη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, η Ελεονώρα Μελέτη είχε μιλήσει για τις κακοποιητικές συμπεριφορές που υπάρχουν στον χώρο της τηλεόρασης και για όσους τρέμουν για παρόμοιες αποκαλύψεις: «Δεν καταλάβαινες ότι βιώνεις κακοποίηση. Εμείς είχαμε μάθει ότι κακοποίηση είναι ένα μαυρισμένο μάτι, μία ανοιγμένη μύτη ή ένα χτυπημένο στόμα, μια μελανιά.

Η σωματική κακοποίηση είναι αυταπόδεικτη, οι άλλες μορφές κακοποίησης επειδή δεν είναι και δεν φαίνονται, αλλά και δεν αποδεικνύονται, δεν αναγνωρίζονται και τέτοιες. Και από αυτούς που το βιώνουν και από αυτούς που το κάνουν».

«Αυτοί εκείνη την ώρα μπορεί να το βαπτίζουν αλλιώς. Μπορεί να θεωρούν ότι είναι πολύ σημαντικοί και αυτό τους επιτρέπει να φέρονται έτσι, γιατί είναι καλοί επαγγελματίες.

Παιδιά να σας πω κάτι; Εγώ χαίρομαι πάρα πολύ που έχει αρχίσει και μιλάει ο κόσμος και ξέρω επίσης ότι πάρα πολλοί από τον χώρο μας, άνδρες και γυναίκες, τρέμουν, τρέμουν! Τρέμουν!» είχε προσθέσει.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ