Ελεονώρα Μελέτη: Δεν είδα αυτούς που είχαν ζήλο για να μάθουν ποιος ήταν ο κακοποιητής μου να παίζουν τις δηλώσεις της Γκαγκάκη

Την αποκάλυψη που έκανε την Παρασκευή (3/11) η Φαίη Σκορδά για τον «Πρωινό Καφέ» σχολίασαν σήμερα (6/11) στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Κατά τη διάρκεια του σχολιασμού, η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να τοποθετηθεί και για το πώς τα μέσα ενημέρωσης διαχειρίστηκαν τις δηλώσεις της Κατερίνας Γκαγκάκη σχετικά με τα όσα βίωσε η παρουσιάστρια του «Mega Καλημέρα», όταν παρουσίαζε τον «Πρωινό Καφέ».

«Θέλω όμως να πω κάτι άλλο γιατί άκουσα τη Μάρτζυ Λαζάρου και πραγματικά την ευχαριστώ γι’ αυτό που είπε, γιατί θέλω λιγάκι να βάλουμε τον κόσμο και στο παιχνίδι του πώς λειτουργεί το σύστημα.

Θυμάστε που είχα βγει στην Ελένη και είχα πει τα σχετικά. Θυμάστε που μετά εκπομπές αναζητούσαν να δουν ποιος είναι ο κακοποιητής, στέλνοντας σε συνεργάτες μικρόφωνα και φέρνοντάς τους σε δύσκολη θέση, “ήσασταν εσείς τελικά ο κακοποιητής της Μελέτη;”» ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη.

Η παρουσιάστρια συνέχισε λέγοντας: «Δεν είδα κανέναν από αυτούς που πραγματικά είχαν ζήλο να μάθουν το παρασκήνιο όλης αυτής της υπόθεσης να παίζουν την ξεκάθαρη τοποθέτηση, σερβιρισμένη απάντηση, που έδωσε η Κατερίνα Γκαγκάκη στη συνέντευξη της. Δεν το έπαιξε κανείς απ’ αυτούς που είχαν ζήλο να μάθουν!».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ