Jamie Foxx: Του έκαναν μήνυση για σεξουαλική επίθεση σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης

Ο Jamie Foxx κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε μια γυναίκα στη Νέα Υόρκη το 2015. Σύμφωνα με τη μήνυση, την οποία εξασφάλισε το TMZ , ο νικητής Όσκαρ βρισκόταν στο Catch NYC & Roof τον Αύγουστο του ίδιου έτους, όταν η καταγγέλλουσα έφτασε γύρω στις 11 μ.μ.

Λίγες ώρες αργότερα, η ανώνυμη γυναίκα και ένας από τους φίλους της – που κάθονταν ένα τραπέζι μακριά από τον διάσημο ηθοποιόx – φέρεται να ζήτησαν από τον ηθοποιό μια φωτογραφία. Ο ηθοποιός δέχθηκε αμέσως. Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι ο 55χρονος φαινόταν μεθυσμένος και φέρεται να απάντησε: «Σίγουρα, μωρό μου, οτιδήποτε για σένα».

Αφού τράβηξε μερικές φωτογραφίες, η γυναίκα ισχυρίζεται ότι ο Foxx της είπε ότι έμοιαζε με ένα «σούπερ μοντέλο» και μύριζε «τόσο ωραία». Η ενάγουσα ισχυρίζεται ότι ο ηθοποιός στη συνέχεια την τράβηξε από το χέρι στην πίσω περιοχή της ταράτσας και φέρεται να άρχισε να την αγγίζει ακατάλληλα. Ισχυρίζεται ότι ο Foxx έβαλε και τα δύο χέρια της στη μέση της και στη συνέχεια τα πέρασε κάτω από τα ρούχα της για να πιάσει το στήθος της.

Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι υπήρχαν πολλά άτομα – συμπεριλαμβανομένων ορισμένων φρουρών ασφαλείας – που έγιναν μάρτυρες της επίθεσης, αλλά απλώς έφυγαν παρόλο που την είδαν να προσπαθεί να ξεφύγει από το αστέρι του “Ray”.

Στη συνέχεια, ο Foxx όπως καταγγέλλει η γυναίκα έβαλε τα χέρια του μέσα στο παντελόνι της και προχώρησε στη σεξουαλική επίθεση σε βάρος της. Ισχυρίζεται ότι η φερόμενη επίθεση σταμάτησε μόλις ο φίλος της ήρθε στη γωνία και είδε τι συνέβαινε.

Η ενάγουσα μηνύει τον Foxx και το εστιατόριο για αποζημίωση, υποστηρίζοντας ότι χρειάστηκε να υποβληθεί σε ιατρική περίθαλψη και υπέστη συναισθηματική δυσφορία ως αποτέλεσμα της «σεξουαλικής επίθεσης και κακοποίησης».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ