Γιάννης Μπέζος για τραπ: Υπάρχει αυτή η υστερία ότι ήρθε να καταστρέψει τον πλανήτη, είναι αστεία πράγματα αυτά

Στην πρώτη εκπομπή, για τη νέα σεζόν, του Θεοχάρη Ιωαννίδη, εμφανίστηκε ο Γιάννης Μπέζος. Ο ηθοποιός κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τοποθετήθηκε και για θέματα της επικαιρότητας και μίλησε για την τραπ μουσική.

«Υπάρχει αυτή η υστερία ότι η τραπ ήρθε να καταστρέψει τον πλανήτη, είναι αστεία πράγματα αυτά. Τους πήρε ο πόνος τόσο πολύ για τη μουσική και για τον στίχο, ενώ έχουμε ακούσει απίστευτες ανοησίες τόσα χρόνια και μουσικά και στιχουργικά, τα οποία δεν μας πείραξαν. Εγώ τα θεωρώ χειρότερα.

Τουλάχιστον αυτά είναι και μία έκφραση των νέων, που έχουν και αίμα μέσα τους, δηλαδή ότι αγανακτώ και μπορώ να φτάσω και στα άκρα. Αλλά είναι κάτι. Τα άλλα ήταν ανοησίες απλώς εδώ μας ενοχλεί ο στίχος, γιατί μας προκαλεί.

Εάν λοιπόν η τραπ έχει κάτι να πει επί της ουσίας, αυτό θα μείνει. Τα άλλα θα τα πάρει ο χρόνος και θα φύγουν. Το ρεμπέτικο προκαλούσε και όταν έπαψε να προκαλεί, σταμάτησε να έχει ενδιαφέρον», εξήγησε ο Γιάννης Μπέζος.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Γιάννης Μπέζος μίλησε και για την κόρη του: «Όταν γεννήθηκε η κόρη μου είχα μοναδικά συναισθήματα. Είναι μια μεγάλη στιγμή αλλά και ευθύνη γιατί βλέπεις ένα μικρό πλασματάκι που το μέλλον του εξαρτάται από σένα. Ήμουν λίγο πιο αδιάφορος κάποιες φορές λόγω της δουλειάς μου. Αν θέλω να θεωρούμε ένας σοβαρός πατέρας, έπρεπε να έκανα την κουβέντα μαζί της.

Δεν θέλω να συμπεριφέρομαι σαν φίλος της αλλά σαν πατέρας της. Μου παραπονέθηκε και με έναν τρόπο κατάλαβα ότι πρέπει να συμπλεύσω. Τα συζητάμε όλα ανοιχτά και η σχέση μας είναι άριστη. Δεν έκανα την παραμικρή κίνηση και δεν θα την έκανα, θα ντρεπόμουν για το παιδί. Δεν χρειάστηκε, είχε τα προσόντα από μόνη της».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ