Καίτη Φίνου: Τα προβλήματα υγείας μετά τον κορονοϊό – «Τα δόντια μου άρχισαν να σαπίζουν»

Για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει μίλησε η Καίτη Φίνου στην «ON time». Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στον κορονοϊό που πέρασε τον Μάιο, στα δόντια της τα οποία και έχασε και στην ωχρά κηλίδα που απέκτησε.

Μιλώντας για την περιπέτειά της με τον κορονοϊό, η Καίτη Φίνου είπε: «Αρρώστησα τον Μάιο από Covid, δεν είχα κολλήσει ποτέ, είχα κάνει όλα τα εμβόλια. Με έπιασε πανικός, γιατί μένω σε ίδρυμα και φοβήθηκα μην κλείσει το ίδρυμα. Κάθισα μέσα κλεισμένη στο δωμάτιό μου, δεν είχα έρθει σε επαφή με κανέναν. Ο πυρετός έφτασε 39, με πήρε το ΕΚΑΒ κι έγινε απολύμανση στο Σπίτι του Ηθοποιού κι εμένα με πήγαν στο νοσοκομείο “Ελπίς”. Οι άνθρωποι με προσέξανε. Κοιμόμουν συνέχεια και ήρθαν στις δύο μέρες και μου έκαναν ένεση στο μπράτσο. Τους ρώτησα “τι είναι αυτό;”. Και μου είπαν “δεν ήρθες για να γίνεις καλά, εμείς θα σε κάνουμε καλά και θα φύγεις”. Πήρα εξιτήριο και είχα για δύο με τρεις μήνες τέτοια κούραση, που κοιμόμουν δεκαπέντε ώρες συνέχεια. Μου είχαν δώσει και κάτι φάρμακα να πάρω. Εγώ πήρα βιταμίνες, γιατί δεν μπορούσα να φάω. Είχα στεγνώσει. Τώρα αρχίζω να συνέρχομαι».

«Τα δόντια μου άρχισαν να σαπίζουν»

«Στο μεταξύ είχα ένα δόντι χαλασμένο, βρέθηκε μια γυναίκα οδοντίατρος να μου κάνει δώρο το εμφύτευμα και δεν πέτυχε. Μετά πήγα σε άλλο γιατρό κι εκεί τυχαίνει η καραντίνα και τα δόντια μου άρχισαν να σαπίζουν. Πήγα σε ένα γιατρό μέσω της κυρίας Φόνσου, ότι θα μου βάλει εμφυτεύματα, αλλά στο πάνω μέρος έπρεπε να παρέμβει γναθοχειρουργός. Πήγα στο ΚΑΤ μέσω γνωστών της Άννας Φόνσου και τώρα περιμένω να κλείσουμε ημερομηνία να φύγουν και οι πάνω ρίζες», εξήγησε για τον λόγο που έχασε την οδοντοστοιχία της.

«Δεν μπορώ να δω αμέσως»

«Στο μεταξύ, όταν βγήκα από το νοσοκομείο από τον Covid, είχα αρχίσει να μη βλέπω καλά. Νόμιζα ότι ήταν υπερμετρωπία ή κάτι άλλο και ακούω τη Ναταλία Γερμανού που είπε ότι είχε κάνει μια επέμβαση στα μάτια και της έγραψα στο Instagram σε ποια γιατρό πήγε και μου απάντησε αμέσως “στην οφθαλμίατρο, την κα. Κάτρη, που είναι στην Παμμακάριστο γιατρός”. Με εξέτασαν κι έχω ωχρά κηλίδα. Μου έδωσε να βάλω κάτι σταγόνες για δεκαπέντε μέρες κι έχω κλείσει ραντεβού προκειμένου να αρχίσω να κάνω ενέσεις στα μάτια. Το πρωί που ξυπνάω θέλω, αλλά δεν μπορώ να δω αμέσως, πρέπει να περάσουν κάνα δυο λεπτά για να δω, είναι θαμπά. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω καλά έναν άνθρωπο. Μου έχει απαγορεύσει η γιατρός να βγαίνω στον ήλιο χωρίς γυαλιά. Γι’ αυτό δεν βγαίνω έξω, γιατί δεν μπορώ να ξεχωρίζω. Γελάω με αυτά που μου συμβαίνουν. Λέω “γιαγιά χωρίς δόντια”. Ξεκίνησαν όλα αυτά μετά τον κορονοϊό. Όχι από τα εμβόλια», ανέφερε για την ωχρά κηλίδα που απέκτησε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ