Ελένη Ψιχούλη για την κακοκαιρία Daniel: «Ζεις έναν φόβο θανάτου, αναρωτιόμουν πότε θα φουσκώσει ο ποταμός και θα με πάρει κι εμένα»

Τις στιγμές αγωνίας που βίωσε στο Πήλιο, εξαιτίας της κακοκαιρίας Daniel, περιέγραψε η Ελένη Ψιχούλη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Mega Καλημέρα», τονίζοντας μεταξύ άλλων πως έζησε «έναν φόβο θανάτου».

Κακοκαιρία Daniel – Ελένη Ψυχούλη: «Το χωριό μου στο Πήλιο δεν υπάρχει πια»

«Όσο περνούν οι ημέρες, αυτό που είναι φοβερό είναι οι προσωπικές ιστορίες του καθένα εδώ πέρα. Απίστευτες ιστορίες. Ιστορίες καταστροφής που τις ζει ο καθένας διαφορετικά. Δηλαδή υπάρχει ένα προσωπικό δράμα όπου κι αν γυρίσεις κι αν κοιτάξεις να μιλήσεις. Αυτό που έζησα ήταν 15 ώρες ασταμάτητης βροχής… Όταν ζεις αυτό το πρωτόγνωρο φαινόμενο δεν μπορείς να το μεταφέρεις στον άλλον» ανέφερε συγκεκριμένα η Ελένη Ψιχούλη.

Kαι στη συνέχεια εξήγησε ότι: «Η αίσθηση είναι σαν να είσαι στον βυθό της θάλασσας. Ήμουν μόνη μου σε ένα σπιτάκι στο βουνό. Απομονωμένο από το υπόλοιπο χωριό και επειδή είχε ύψος, έβλεπα τι γινόταν, τα σπίτια που έπεφταν και το ποτάμι που φούσκωνε. Ζεις έναν φόβο θανάτου. Τι ώρα θα φουσκώσει ο ποταμός και θα με πάρει κι εμένα μαζί. Δεν μπορείς να τα βάλεις με τη φύση, δεν μπορείς να βγεις έξω».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ