Ελένη Μενεγάκη: Η αποκάλυψη για την απουσία της από την τηλεόραση – “Δεν την χάρηκα αυτή τη χρονιά…”

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου ήταν καλεσμένη την Τετάρτη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA.

Μιας και είχαν να συναντηθούν τηλεοπτικά 4-5 χρόνια, ξεκίνησαν να κουβεντιάζουν για όσα συμβαίνουν πλέον στη ζωή τους και τότε ήταν που η γνωστή ηθοποιός ρώτησε την παρουσιάστρια:

«Πώς σου φάνηκε που κάθισες ένα χρόνο; Για μίλησέ μου. Σε σκεφτόμουν κι έλεγα είναι τρελή και ξαναγυρίζει;»

«Αυτός ο χρόνος, επειδή δεν ήταν ένας κανονικός χρόνος, δεν ήταν μία χρονιά όπως όλες τις άλλες που θα μπορούσαμε ίσως να τη ζήσουμε λίγο διαφορετικά, δεν ήταν μια ωραία χρονιά, ήταν μια ζόρικη χρονιά για όλους μας και με γεγονότα που και στο σπίτι σου που ήσουν πάλι σε αναστάτωναν. Άρα ήταν μια ταραγμένη χρονιά. Ψυχολογικά. Το βλέπουμε και φέτος» απάντησε η Ελένη Μενεγάκη.

«Δεν την χάρηκα αυτή τη χρονιά. Αλλιώς την φανταζόμουν. Όταν για σχεδόν τρεις δεκαετίες κάνεις έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής και λες εδώ θα σπάσουμε το πρόγραμμα. Και δεν το σπας… Παρά κάθεσαι μέσα στο σπίτι σου εκεί. Το μόνο που μπορώ να πω ότι ευχαριστήθηκα είναι τα παιδιά γιατί κι αυτά δεν είχαν σχολείο. Ήταν η πρώτη φορά που κάτσαμε όλοι τόσο πολύ μαζί σε ένα σπίτι. Αυτό θα μπορούσε να είναι και λίγο ζόρικο. Εμείς καλά τα πήγαμε. Όλα καλά. Στο κομμάτι του αν μου έλειψε η δουλειά, μου έλειψε αυτή η επαφή, αυτό που είχα μάθει να έχω. Από δουλειά είμαι χορτασμένη» εξήγησε η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια, η Ελένη Μενεγάκη είπε χαρακτηριστικά ότι αν της πρότειναν ένα τηλεπαιχνίδι, δεν θα γυρνούσε στην μικρή οθόνη, καθώς δεν θα είχε την επαφή που θέλει με τον κόσμο.

Δείτε το βίντεο με όσα είπαν η Δήμητρα Παπαδοπούλου και η Ελένη Μενεγάκη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ