Στάθης Παναγιωτόπουλος: Έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. στα σπίτια του

Έρευνες στα σπίτια του Στάθη Παναγιωτόπουλου πρόκειται να πραγματοποιήσουν οι αστυνομικές Αρχές, σε μία προσπάθεια να εντοπίσουν στοιχεία σχετικά με την υπόθεση των “ροζ” βίντεο. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, οι αστυνομικοί θα ερευνήσουν τα σπίτια του παρουσιαστή στη Θεσσαλονίκη και την Αλόννησο και θα κάνουν “φύλλο και φτερό” υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα και τυχόν σκληρούς δίσκους του, ψάχνοντας για ηλεκτρονικά ίχνη.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παραδόθηκε σήμερα το μεσημέρι στις Αρχές, με δεδομένο ότι επρόκειτο να γίνει η σύλληψή του στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Από τις 4 το μεσημέρι βρίσκεται στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, όπου μετέβη συνοδεία του δικηγόρου του, και παρουσιάστηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Εκεί, πραγματοποιήθηκε η διαδικασία της σύλληψής του και ελήφθησαν δακτυλικά αποτυπώματα, ενώ στη συνέχεια ξεκίνησε η κατάθεσή του στις Αρχές σχετικά με τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Αφού ολοκληρωθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες, αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον των εισαγγελικών Αρχών για τα περαιτέρω, σήμερα το απόγευμα ή το αύριο το πρωί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ