Ελένη Γερασιμίδου: «Η κόρη μου έκανε ένα σύμφωνο συμβίωσης που δεν μας πήγε καλά, μας τελείωσε»

Συνέντευξη στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα έδωσε η Ελένη Γερασιμίδου. Η ηθοποιός κατά την διάρκεια της συνέντευξης μίλησε και για τις αισθητικές επεμβάσεις, αλλά και για την κόρη της.

Μεταξύ άλλων είπε: «Έχασα γύρω στα 9-10 κιλά λόγω της καρδιάς. Είμαι πολύ πειθαρχημένη, προσπαθώ όσο μπορώ να περπατάω. Δεν μου αρέσει να είμαι και πολύ αδύνατη, γι’ αυτό και έμεινα σε κάποια κιλά, δεν θέλω να πάω παρακάτω. Άμα πάω παρακάτω θα γίνω πολύ άσχημη».

«Τα λευκά μαλλιά δίνουν φως, έτσι πιστεύω. Όταν μεγαλώνεις και έχεις και πολύ βαμμένο μαλλί, δεν σου αφαιρούν χρόνια, σου προσθέτουν. Ιδίως προσθέτουν στους άνδρες, γιατί η μπογιά στους άνδρες δεν πιάνει. Αν ο άντρας μου έβαφε τα μαλλιά του, θα το θεωρούσα πολύ γελοίο», σημείωσε.

Σχετικά με τις αισθητικές επεμβάσεις ανέφερε: «Οι πλαστικές επεμβάσεις νεκρώνουν κάποια σημεία. Έχω δει στήθη τέλεια στο θέατρο, τα οποία όμως δεν κουνιούνται, όχι από τον αέρα φυσικά, να χοροπηδάς και να μένουν εκεί. Εγώ δεν μπορώ, δεν μου αρέσει».

«Έχω κάνει τρεις πολύ σοβαρές επεμβάσεις υγείας στην ζωή μου. Τώρα να βάλω και «μαχαίρια» για να γίνω πιο όμορφη… Νομίζω ότι μάλλον θα ασχήμαινα», πρόσθεσε.

Μιλώντας για την κόρη της, εξήγησε ότι: «Δεν έχω κανένα άγχος για την κόρη μου. Είναι μια χαρά με τη δουλειά της. Είχε κάνει και ένα σύμφωνο συμβίωσης που δεν μας πήγε καλά, μας τελείωσε, μπορεί να συνεχίσει τη ζωή της όπως θέλει η ίδια».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ