Εκπλήσσει η Μιρέλλα Παπαοικονόμου: «Ο πρώην σύζυγός μου έχει γίνει ο καλύτερος φίλος μου»

Η επιτυχημένη σεναριογράφος Μιρέλλα Παπαοικονόμου παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη».

Μιρέλλα Παπαοικονόμου για «17 Κλωστές»: Δεν άκουσα πουθενά το όνομά μου, λένε όλοι «η σειρά του Τσαφούλια» – Η αποκάλυψη για την «Αναστασία»

Ούσα ιδιαίτερα αποκαλυπτική μίλησε για την προσωπική της ζωή στα Κύθηρα, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην σύζυγό της.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Η καθημερινότητά μου στα Κύθηρα είναι διαφορετική, όλα γίνονται πιο άνετα. Η επαφή με τη φύση κάνει όλη τη διαφορά. Στην πόλη θέλω να επιστρέψω γι’ αυτά που στερούμαι για θέατρο και τον κινηματογράφο».

Η Μιρέλλα Παπαοικονόμου «χτυπά» και στο θέατρο

Αναφορικά με το πέρασμα του χρόνου η ίδια παραδέχθηκε: «Δεν μου πολυαρέσει όταν γερνάω και η αλήθεια είναι ότι θα έπρεπε να έχω συμφιλιωθεί με τον χρόνο».

Σχετικά με τον πρώην σύζυγό της δήλωσε: «Είναι ο καλύτερος μου φίλος, είναι εξαιρετικός πατέρας και με έχει στηρίξει σε όλα. Ταξιδεύουμε μαζί, έρχεται διακοπές στα Κύθηρα, τρώμε μαζί. Νομίζω ότι απλά όταν φτάσαμε στο σημείο να χωρίσουμε καταλάβαμε ότι ίσως να μην ταιριάζουμε ως ζευγάρι. Δεν μου λείπει η συντροφικότητα γιατί έχω φίλους, την αδελφή μου, έχω δύο παιδιά και ένα εγγόνι. Δεν θα ήθελα να παντρευτώ ξανά, αλλά μπορεί να έρθει κάτι κεραυνοβόλο και να ανατρέψει όλα τα ποτέ μου».

Γιάννης Γιοκαρίνης: Αθώος ήμουν, αθωώθηκα, ορίστε – Τώρα γελάμε, τώρα πεθαίνουμε στα γέλια

Κλείνοντας τη συνέντευξή της  η Μιρέλλα Παπαοικονόμου αναφέρθηκε και στους γιους της λέγοντας: «Ο ένας μου γιος είναι στην Αμερική και μιλάμε καθημερινά. Θέλω να βλέπω τον εγγονό μου. Ο άλλος μου γιος είναι εδώ και τον βλέπω αρκετά συχνά».

Η Μιρέλλα Παπαοικονόμου ετοιμάζει νέα σειρά

Να υπενθυμίσουμε πως η γνωστή σεναριογράφος πριν από λίγο καιρό ολοκλήρωσε τα γυρίσματα στις «17 Κλωστές», ενώ ήδη ετοιμάζει την επόμενη σειρά της που θα βασίζεται στο βιβλίο «Το Απαραίτητο φως» της Ντορίνας Παπαλιού. Είχε δηλώσει σχετικά: «Δεν με ενδιαφέρει τόσο τι θα γράψουν, γιατί έχω πάρει την αγάπη του κόσμου. Ήταν ικανοποιητική η καριέρα μου, έχω δώσει την ψυχή μου γι’ αυτή τη δουλειά. Αναπολώ τις συνθήκες που δουλεύαμε τότε, ήταν πολύ πιο ευχάριστες. Τώρα υπάρχει πολλή πίεση και ανταγωνισμός. Όσοι έγιναν σταρ από τις σειρές μου το άξιζαν γιατί ήταν πολύ καλοί ηθοποιοί, εργατικοί και εξαιρετικά παιδιά, όπως ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, η Μυρτώ Αλικάκη και η Κατερίνα Λέχου».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ