Μιρέλλα Παπαοικονόμου για «17 Κλωστές»: Δεν άκουσα πουθενά το όνομά μου, λένε όλοι «η σειρά του Τσαφούλια» – Η αποκάλυψη για την «Αναστασία»

Η Μιρέλλα Παπαοικονόμου σε συνέντευξή της μίλησε για τη νέα σειρά «17 Κλωστές», αλλά και για την επιτυχία που είχε σημειώσει η «Αναστασία».

Η σεναριογράφος εξέφρασε στο «Στούντιο 4» το «παράπονό» της για την νέα σειρά:

«Στις “17 Κλωστές” έχω γράψει εγώ το σενάριο και ο Σωτήρης Τσαφούλιας έχει κάνει τη σκηνοθεσία. Φέτος, είναι η πρώτη φορά που δεν άκουσα πουθενά το όνομά μου. Όλοι λένε “η σειρά του Τσαφούλια”. Μπορεί να είναι και τυχαίο γεγονός».

Στη συνέχεια, μίλησε για την «Αναστασία» που είχε σαρώσει στην τηλεθέαση: «Για την “Αναστασία” δεν χρειάστηκε να προσπαθήσω. Εγκρίθηκε αμέσως, όταν το πήγα στο κανάλι. Ήταν το πιο τολμηρό σενάριο που έχω γράψει. Έχει μια πάρα πολύ αστεία ιστορία, είχα γράψει ότι η Αναστασία είναι μοντέλο κι ήρθαν ηθοποιοί που θα μπορούσαν όντως να είναι μοντέλα, ψηλές, ξανθές. Ήρθαν στο σπίτι μου για κάστινγκ, έτσι έκανα πάντα, δεν ήθελα να γίνεται στο κανάλι. Ήμασταν με τον σκηνοθέτη. Κάποια στιγμή χτυπάει το κουδούνι και μπαίνει ένα κοριτσάκι, μικροκαμωμένο, που μας είπε αν είχαμε κάποιον μικρό ρόλο να της δώσουμε. Ήταν η Μυρτώ Αλικάκη, γύρισε ένα βιντεάκι κι έφυγε. Δεν την είχαμε στο μυαλό μας για πρωταγωνίστρια».

Τελικά η Αλικάκη ήταν η επιλογή για τον πρωταγωνιστικό ρόλο: «Βλέπουμε ξανά τα βίντεο και λέω στον σκηνοθέτη “αυτή είναι”. Συμφώνησε κι εκείνος. Την άλλη μέρα, πήγα στο κανάλι και λέω “αυτή θέλω” και μου είπε ο Καλημέρης “είσαι καλά; Παίρνεις την ευθύνη;”. Του είπα “ναι” κι έτσι έγινε», είπε κλείνοντας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ