Ειρήνη Σκλήβα: Σε τηλεοπτική δημοπρασία το φόρεμα της Μις Κόσμος 1996 – «Το έχω εδώ και 27 χρόνια υπό την κατοχή μου» απαντά η ίδια

Η κόρη του σχεδιαστή Θοδωρή Τρανούλη, Αθηνά Τρανούλη, συμμετείχε στην εκπομπή του Star Cash or Trash βγάζοντας σε δημοπρασία το φόρεμα το οποίο, όπως ανέφερε, φορούσε η Ειρήνη Σκλήβα την βραδιά που στέφθηκε Μις Κόσμος 1996.

«Είχαμε φτιάξει τότε τις εμφανίσεις της για την βραδιά των καλλιστείων για τα Σταρ Ελλάς και μας εμπιστεύτηκε και στη συνέχεια για τα Μις Κόσμος. Σε αυτό το φόρεμα της κρέμασαν την κορδέλα της Μις Κόσμος. Είναι υψηλή ραπτική, φτιάχτηκε πάνω στο σώμα της, είναι κεντημένο με χρυσή κλωστή, μεταξωτό ύφασμα», ανέφερε η Αθηνά Τρανούλη.

Οι επενδυτές που συμμετέχουν στο Cash or Trash ξεκίνησαν να κάνουν τις προσφορές τους, ωστόσο στην πορεία ανέτρεψαν τη ροή της διαδικασίας, τονίζοντας πως το συγκεκριμένο φόρεμα έχει τη δική του ιστορία και έτσι θα έπρεπε να βρεθεί σε μια μεγάλη δημοπρασία και όχι στα πλαίσια του παιχνιδιού, Cash or Trash.

Η διάψευση της Ειρήνης Σκλήβα

Η Μις Κόσμος 1996 μετά την προβολή του επεισοδίου με ανάρτηση στα social media απάντησε πως το φόρεμα που φορούσε τη μεγάλη βραδιά βρίσκεται στην κατοχή της και πως δεν πρόκειται για το ίδιο φόρεμα που έφτασε στο παιχνίδι του Star.

«Πολύ όμορφο το φόρεμα που μπήκε σε διαδικασία πλειστηριασμού αλλά ΕΓΩ αυτό που φόρεσα στην στέψη μου το έχω εδώ και 27χρονια … υπό την κατοχή μου», έγραψε η Ειρήνη Σκλήβα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ