Έγκυος η Βίκυ Καγιά

Της Κορύνας Μαντάγαρη

Χωρίς αμφιβολία το 2015 είναι η χρονιά της Βίκυς Καγιά η οποία μαζί με τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά περιμένουν σε λιγότερο από τέσσερις μήνες να κρατήσουν στην αγκαλιά τους την κορούλα τους.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η Βίκυ διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, γεγονός που η ίδια θέλησε να μην ανακοινώσει μέχρι να περάσουν οι πρώτοι μήνες της κύησης και να «δέσει» το παιδί. Άλλωστε η ίδια έχει δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν πως θέλει να κάνει μια μεγάλη οικογένεια ενώ έχει άριστες σχέσεις με τα δύο παιδιά του Ηλία από τον προηγούμενο γάμο του. Μοιράζεται όμως την χαρά της με τα άτομα από το φιλικό της περιβάλλον ενώ έχει τροποποιήσει το καθημερινό της πρόγραμμα. Αν και εξακολουθεί να έχει ως προτεραιότητά της το Fashion Workshop, έχει ελαττώσει τις ώρες που αφιερώνει στην εργασία της ενώ τον τελευταίο καιρό αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις, αλλά και προτάσεις για δουλειές εκτός Ελλάδας.

Το θαύμα της μητρότητας έκανε το πρώην top model να απαρνηθεί το αγαπημένο της σπορ το σκι, κατά την πρόσφατη επίσκεψή τους στην Αράχοβα. Ο σύζυγός της και ιδιοκτήτης των ζαχαροπλαστείων Fresh Ηλίας Κρασσάς δεν λείπει στιγμή από το πλευρό της , όπως άλλωστε και η μητέρα της Αλεξάνδρα η οποία της έχει και μεγάλη αδυναμία.

Η απρόσμενη διακοπή των παραστάσεων του μιούζικαλ Annie δεν στενοχώρησε στιγμή την Βίκυ αφού συνέπεσε συγκυριακά με την είδηση της άφιξης του πελαργού στο νέο σπίτι της οικογένειας Κρασσά.

Διαβάστε επίσης

Η Σολωμού έφτυσε στα μούτρα τον Ουγγαρέζο – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ