Δύσκολες ώρες για διάσημη τραγουδίστρια

Σε ανοιχτή επιστολή της στην αμερικανική έκδοση του περιοδικού Elle, η Τέιλορ Σουίφτ εξομολογείται ότι η μητέρα της δίνει για δεύτερη φορά μάχη με τον καρκίνο.

Η 29χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι και οι δύο γονείς της έχουν στο παρελθόν έχουν νοσήσει από καρκίνο σε άρθρο της που γράφει “30 πράγματα που έμαθα πριν φθάσω στα 30”.

“Και οι δύο γονείς μου είχαν καρκίνο και η μαμά μου δίνει τη δική της μάχη άλλη μια φορά. Αυτό μου δίδαξε ότι υπάρχουν αληθινά προβλήματα και υπάρχουν και όλα τα άλλα. Ο καρκίνος της μαμάς μου είναι πραγματικό πρόβλημα. Αγχωνόμουν τόσο πολύ για τα καθημερινά μικροπράγματα. Πλέον αγχώνομαι, στρεσάρομαι, ανησυχώ, προσεύχομαι για τα πραγματικά προβλήματα” ανέφερε η 29χρονη σταρ.

Ήταν το 2015 που η Τέιλορ αποκάλυψε ότι η μητέρα της είχε διαγνωσθεί την πρώτη φορά με καρκίνο.

Τόνισε ότι αναγνωρίζοντας τα πραγματικά προβλήματα που υπάρχουν, τόνισε ότι πλέον δεν μισεί αν έχει και λίγο λίπος πάνω της και πως προσπαθεί να αποδεχθεί το σώμα της όπως είναι κάθε μέρα.

“Έμαθα πώς να μην μισώ κάθε ουγκιά λίγους στο σώμα του. Δούλεψα σκληρά για να πείσω τον εγκέφαλό μου ότι και λίγο επιπλέον βάρος σημαίνει καμπύλες, υγιέστερα μαλλιά και περισσότερη ενέργεια. Πιστεύω ότι πολλοί από εμάς ξεπερνάμε τα όρια με τις δίαιτες, αλλά αυτό μπορεί να γίνει επικίνδυνο. Δεν υπάρχει γρήγορη επιδιόρθωση. Δουλεύω για να αποδεχθώ το σώμα μου κάθε μέρα”.

Μίλησε και για το bullying που έχει δεχθεί αποκαλύπτοντας ότι θα της άρεσε αν κάποια στιγμή όλοι αυτοί οι νταήδες της ζητούσαν συγγνώμη.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ