Η Tέιλορ Σουίφτ έγραψε ιστορία στα American Music Awards – Συνεχίζεται η κόντρα με τον Τραμπ – ΒΙΝΤΕΟ

Κυρίαρχος των American Music Awards αναδείχθηκε η Τέιλορ Σουίφτ καθώς ήταν η μεγάλη νικήτρια ενώ έγραψε ιστορία ως η πιο πολυβραβευμένη γυναίκα καλλιτέχνης του θεσμού.

Η Τέιλορ ήταν εκείνη που άνοιξε τη βραδιά τραγουδώντας την επιτυχία της ” I Did Something Bad”. Ακολούθησε η επικράτησή της σε όλες τις σημαντικές κατηγορίες, όπως Καλύτερη Περιοδεία, Καλύτερο Άλμπουμ Pop/Rock καθώς και στην κορυφαία της βραδιά Καλλιτέχνης της Χρονιάς.

Με αυτά τα τρία η Τέιλορ έχει φθάσει σε 23 βραβεία.

“Αντιλαμβάνομαι πόσο τυχερή είμαι που έχω όλους εσάς να ενδιαφέρεστε για εμένα και τη μουσική μου. Κάθε φορά που εξαιτίας σας αισθάνομαι τυχερή να στέκομαι σε μια σκηνή και να κρατώ κάτι λαμπερό στα χέρια μου και να λέω ευχαριστώ, κάθε φορά που συμβαίνει αυτό… σημαίνει κάτι εντελώς διαφορετικό για εμένα. Αυτήν τη φορά αυτό το βραβείο αντιπροσωπεύει το κουράγιο και το κίνητρο για εμένα να είμαι καλύτερα, να εργάζομαι σκληρότερα και και να σας κάνω περήφανους για εμένα. Σας ευχαριστώ γι’ αυτό το απίστευτο σύμβολο της ενθάρρυνσης. Αυτό το βραβείο όπως και όλα όσα δόθηκαν σήμερα, είναι από το κοινό” ανέφερε στην ομιλία της η Τέιλορ Σουίφτ η οποία δεν ξέχασε και την κόντρα της με τον Ντόναλντ Τραμπ δίνοντας πολιτική χροιά στην παρουσία της παρακινώντας το κοινό να συμμετέχει στις επερχόμενεςεκλογές: “Πηγαίνετε και ψηφίστε. Σας αγαπώ!”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ