Διονύσης Σχοινάς για Καίτη Γαρμπή: «Είναι γκομενικό ακόμα το πράγμα, δεν είναι γάμος»

Στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα βρέθηκε σήμερα (29/12) καλεσμένος ο Διονύσης Σχοινάς. Μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής μίλησε και για την Καίτη Γαρμπή, αλλά και για το πώς έπειτα από 25 χρόνια, θέλει ο ένας τον άλλον το ίδιο δυνατά.

«Η χροιά της Γαρμπή, δεν υπάρχει δεύτερη στην Ελλάδα. Το λέω γιατί είμαι τραγουδιστής αντικειμενικός και λέω ότι η χροιά της δεν υπάρχει. Έχω πολλά χρόνια να ακούσω τραγουδίστρια με τέτοια χροιά. Με φλερτάρουν οι γυναίκες, αλλά ξέρουν πάρα πολύ καλά την στάση μου απέναντί τους», εξήγησε, κατά την διάρκεια της συνέντευξης, ο Διονύσης Σχοινάς.

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε τον μουσικό για το πώς γίνεται να θέλει ο ένας τον άλλον το ίδιο δυνατά, έπειτα από 25 χρόνια, ο Διονύσης Σχοινάς απάντησε: «Γίνεται, όταν δεν είσαι όλη μέρα μαζί με τον άλλον. Δεν γίνεται να είσαι συνέχεια μαζί με τον άλλον, πρέπει να μου λείπεις. Δεν θεωρούμε δεδομένο τον άλλον και δεν είμαστε όλη μέρα μαζί.

Θα πάω στα φιλαράκια μου, μπορεί να πάω στην Επίδαυρο και να κάτσω 1-2 μέρες μόνος μου, να ψαρέψω με τα φιλαράκια μου. Είναι γκομενικό ακόμα το πράγμα, δεν είναι γάμος. Δόξα τω Θεώ τη θέλω και με θέλει τρελά».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ