Δημήτρης Κατριβέσης: Επιβεβαίωσε την επανασύνδεση με την Μαριάντα Πιερίδη

Γνωστή έγινε πριν από λίγες μέρες η είδηση πως η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης, αποφάσισαν να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους, μετά την κρίση που πέρασαν. Το γεγονός αυτό, επιβεβαίωσε και ο Δημήτρης Κατριβέσης σε δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες.

Συγκεκριμένα ο γνωστός σεφ είπε αρχικά πως: «Με βλέπεις να ενοχλούμαι με τα σχόλια για την προσωπική μου ζωή; Δεν ασχολούμαι. Η προσωπική ζωή είναι προσωπική ζωή».

«Με τη γυναίκα μου μαζί κοιμόμαστε, μαζί ξυπνάμε, βγαίνουμε παρέα. Η Μαριάντα σήμερα είναι με το παιδί. Επιλέξαμε να κάνει baby sitting η Μαριάντα και να έρθω εγώ στην κουμπαρούλα μας» πρόσθεσε.

Η Μαριάντα Πιερίδη πρόσφατα είχε κάνει δηλώσεις στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Κατά την διάρκεια των δηλώσεών της είχε αντιδράσει όταν είχε ερωτηθεί για την προσωπική της ζωή. Χαρακτηριστικά είχε αναφέρει: «Αγάπη μου, δεν συζητάω την προσωπική μου ζωή έτσι… Να κάτσουμε σε έναν καναπέ, να πιούμε έναν καφέ να στα πω, τώρα δεν θέλω να το συζητήσω. Έχω βγει έξω να πιω ένα ποτό και να περάσω μια χαλαρή όμορφη βραδιά».

Σε ερώτηση για το αν την ενοχλεί που κατά καιρούς σχολιάζεται έντονα για τα προσωπικά της, η τραγουδίστρια είχε εξηγήσει ότι: «Κοίταξε, δεν μπορώ να σου πω ότι με ενοχλεί, μέσα στο πρόγραμμα είναι αυτό και νομίζω ότι όταν δεν απασχολείς κάτι πάει λάθος. Είμαι μια χαρά».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ