Ρούλα Κορομηλά: Απαγορεύεται μία εκπομπή να ασχολείται με τα νούμερα της άλλης

Στην κάμερα της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη μίλησε η Ρούλα Κορομηλά. Η γνωστή παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην αγάπη του κόσμου, στις τοποθετήσεις της στα social media και στις εντάσεις που υπάρχουν στην τηλεόραση.

«Η αγάπη του κόσμου μου δίνει δύναμη, μου δίνει κουράγιο, μου δίνει το έναυσμα για να δημιουργήσω περισσότερα πράγματα, γιατί εμείς οι παρουσιαστές που απευθυνόμαστε; Στον κόσμο απευθυνόμαστε! Εκεί πρέπει να ακούμε τις παρατηρήσεις του, τις ενστάσεις του και να συμμεριζόμαστε αυτά που μας λέει.

Να μην λέμε: «Α εντάξει δεν έγινε τίποτα». Είναι πολύ σημαντικό να ακούμε ακριβώς τι ζητάει ο κόσμος και τι θέλει ο κόσμος. Και τους ανταποδίδω κι εγώ όσο μπορώ μέσα από το «Σπίτι με το Mega» την αγάπη μου, την καλή μου διάθεση και όλα αυτά» εξήγησε η Ρούλα Κορομηλά.

Στη συνέχεια είπε ότι: «Στα social media δεν δίνω συμβουλές γιατί είμαι κατά των συμβουλών. Απλά, τοποθετούμαι για κάποια πράγματα που εγώ πιστεύω και μπορεί να ταυτίζονται και με τις απόψεις των ανθρώπων, είτε στα social, είτε στην τηλεόραση».

«Αν εμείς χαλαρώσουμε και ηρεμήσουμε και ο καθένας κοιτάζει την εκπομπή του, κοιτάζει τα δικά του και δεν ασχολούνται με άλλα πράγματα και αποτελέσουμε πρότυπα, γιατί θέλω να αποτελούμε πρότυπα για τα νέα παιδιά, νομίζω ότι όλοι όσοι έχουν όνειρο να ασχοληθούν με την τηλεόραση και να κυνηγήσουν την τηλεόραση, νομίζω ότι πρέπει να το κάνουν. Όχι μόνο αυτοί που είναι σε παρεάκια, χρειάζεται η τηλεόραση νέα παιδιά που να μην ανήκουν σε κλικούλες και τα γνωστά αυτά που όλοι καλά γνωρίζουμε» ανέφερε.

«Δεν συμφωνώ με αυτό»

Τέλος, τόνισε πως: «Δεν πρέπει να υπάρχουν οι εντάσεις στη τηλεόραση, δεν πρέπει να ασχολείστε με τα νούμερα της κάθε εκπομπής. Κάνουμε όλοι την ίδια δουλειά, όλοι θα περάσουμε απ’ αυτό το πράγμα, κάποιες φορές θα είμαστε με ψηλά νούμερα, κάποιες φορές θα έχουμε χαμηλά νούμερα.

Θεωρώ ότι δεν γίνεται πουθενά, ούτε στην Ευρώπη, ούτε στην Αμερική, απαγορεύεται μία εκπομπή να ασχολείται με τα νούμερα της άλλης. Τι είναι αυτό καινούργιο κόλπο; Δεν συμφωνώ με αυτό».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ