Δημήτρης Αλεξάνδρου: Δεν έστειλα ποτέ μήνυμα, «Θα σε ισοπεδώσω» στον Χρήστο Κούτρα

Την απάντησή του στον Χρήστο Κούτρα έδωσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου σήμερα (6/10). Υπενθυμίζεται πως ο Χρήστος Κούτρας το πρωί είχε βγει τηλεφωνικά στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και είχε επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου.

Σύμφωνα με τον Χρήστο Κούτρα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είχε απειλήσει τον δημοσιογράφο λέγοντάς του πως θα το ισοπεδώσει, επειδή είχε δώσει το όνομα του γιου του και της Ιωάννας Τούνη στην δημοσιότητα. Μάλιστα είχαν μία τηλεφωνική επικοινωνία στην οποία ο Δημήτρης Αλεξάνδρου τον απειλούσε με αποτέλεσμα ο Χρήστος Κούτρας να θορυβηθεί και να καταφύγει στο αστυνομικό τμήμα προκειμένου να γίνει καταγραφή του γεγονότος.

Για τα όσα δήλωσε ο Χρήστος Κούτρας, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έδωσε την δική του απάντηση. «Να πω ότι είμαι καλά, θα πω ψέματα. Πρέπει σε όλα αυτά που συμβαίνουν, να τελειώσει κάπως όλο αυτό. Καταλαβαίνω ότι ο Χρήστος Κούτρας μπορεί να το είδε έτσι και να το άκουσε έτσι, δεν μπορεί να καταλάβει κάτι και από την εκπομπή την δικιά σας οι μόνοι που μπορεί να με καταλάβουν είναι ο Γρηγόρης και ο Ανδρέας που είναι γονείς» είπε αρχικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

«Θα κάνω τα πάντα για να μην περάσει αυτά που πέρασα εγώ»

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανέφερε πως: «Με ξέρεις πάρα πολλά χρόνια, ξέρεις ότι γενικότερα είμαι ένας άνθρωπος που εκφράζω τα συναισθήματά μου όλα σε πολύ. Θέλω να πω ότι πριν γίνω πατέρας καθόμουν και δεχόμουν και άκουγα τα πάντα. Ξέρεις πάρα πολύ καλά ότι έχω δεχθεί τα πάντα, ήμουν στην εκπομπή και είχαν βγάλει μέχρι και ότι ήμουν βιαστής, ότι απειλούσα με βίντεο. Έφτιαχναν στην πλάτη μου άρθρα για να πουλάνε, για να κάνουν κλικ. Δεν πήρα ποτέ, δεν μίλησα ποτέ, έφαγα cancel, απείλησαν τους πάντες και τα πάντα, με βρίζανε, δεν πήρα ποτέ θέση.

Από την στιγμή όμως που γίνεσαι πατέρας, αλλάζουν οι ευθύνες σου. Πρέπει να προστατεύεις την οικογένειά σου και το παιδί σου. Είναι πάρα πολύ ιερό πράγμα. Δεν το καταλαβαίνει κανένας σε αυτό το κομμάτι, μόνο αυτοί που είναι γονείς ή αυτοί που θα ήθελαν. Γιατί ξέρεις ότι και εγώ πάντα αγαπούσα και ήθελα παιδί. Από την στιγμή που απέκτησα το δικό μου παιδί, θα κάνω τα πάντα για να μην περάσει αυτά που πέρασα εγώ. Δεν θέλω να κάνουν νούμερα στην πλάτη της οικογένειάς μου και πόσο μάλλον στο παιδί μου».

«Δεν έστειλα ποτέ μήνυμα, “Θα σε ισοπεδώσω”»

Μιλώντας για το περιστατικό με τον Χρήστο Κούτρα, εξήγησε: «Τα λέει όλα αυτά δεν τον αμφισβητώ, γιατί εγώ σαν πατέρας με την δική μου ανησυχία, μπορεί αυτός να το εξέλαβε έτσι γιατί ήμουν θυμωμένος και να του είπα “Με ποιο δικαίωμα;”. Γύρισε και μου είπε “Δεν έκανα κάτι, είπα απλά ένα όνομα, σου ευχήθηκα…”. Γιατί να μην με ρωτήσεις;

Όχι! Δεν έστειλα ποτέ μήνυμα, “Θα σε ισοπεδώσω” στον Χρήστο Κούτρα και θα τα βγάλω τα μηνύματα και θα τα στείλω. Πολύ κακό για το τίποτα. Αυτός ο άνθρωπος βγήκε στην πλάτη την δική μου για να πάρει άλλο ένα κλικάρισμα. Τον ρώτησα “Με ποιο δικαίωμα έβγαλες το όνομα του παιδιού μου στον αέρα; Με πήρες τηλέφωνο; Με έχει πάρει τηλέφωνο κατά καιρούς για να σου επιβεβαιώσω τα πάντα, γιατί το έκανες αυτό;”».

«Εγώ έχω ένα μήνυμα, που μπορώ να σας το διαβάσω αν θέλετε. Του γράφω «Πες μου με ποιο δικαίωμα έβγαλες το όνομα του παιδιού μου στον αέρα». Δεν μου απαντάει, του στέλνω κάτι ερωτηματικά. Του λέω «Πες μου είσαι…» δεν μπορώ να πω τη λέξη.

Μιλάμε στο τηλέφωνο και μου λέει όλα αυτά τα πράγματα, εκεί ήμουν εξαγριωμένος γιατί αυτός το παρουσίασε ότι δεν έγινε και κάτι. Δεν τον ενδιέφερε. Τώρα αν αυτός το πήρε ότι είμαι ο νο1 αντεροβγάλτης και ότι θα πήγαινα να τον σκοτώσω… Του ζητάω συγγνώμη και από εσάς, που λέει ότι δεν τον πήρα μετά τηλέφωνο. Απλά δεν μπορεί να καταλάβει ότι για εμένα είναι κάτι ιερό» προσέθεσε.

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά την διάρκεια της τηλεφωνικής παρέμβασης του Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο Χρήστος Κούτρας έστειλε μήνυμα στην Κατερίνα Καινούργιου με το οποίο αποδείκνυε πως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου του έχει πει κάτι τέτοιο. 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ