Βίντεο: Πέταξε τρόφιμα σε αστυνομικό και ακολούθησε συμπλοκή

Τα Walmart κατηγορεί μία γυναίκα στις ΗΠΑ πως της φέρθηκαν με ρατσιστικό τρόπο, αφού πέταξε φαγητά σε αστυνομικό με τον οποίο συγκρούστηκαν και στη συνέχεια τη συνέλαβε σε ένα υποκατάστημα της αλυσίδας στη Νέα Υόρκη, ενώ εκείνη του φώναζε, «σύρετέ με έξω».

Σε ένα συγκλονιστικό βίντεο, που είδε το φως της δημοσιότητας, η γυναίκα, για την οποία η αστυνομία είπε ότι πάσχει από ένα πιθανό «πρόβλημα ψυχικής υγείας», φαίνεται να ουρλιάζει στον αστυνομικό ενώ κάθεται σε ένα μηχανοκίνητο σκούτερ μέσα σε κατάστημα στη κομητεία Γουέσττσεστερ γύρω στις 6:30 μ.μ. τη Δευτέρα (2/10).

Δεν είναι σαφές γιατί κλήθηκε η αστυνομία, αλλά ο καυγάς ξέσπασε στο ταμείο και η γυναίκα φαινόταν να έχει μια σειρά από προϊόντα πάνω της σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Reddit.

Καθώς ο αστυνομικός γυρίζει να μιλήσει σε κάποιον εκτός κάμερας, η γυναίκα σηκώνεται από τη θέση της και αρχίζει να μαζεύει τα πράγματά της, συμπεριλαμβανομένου αυτού που φαίνεται να είναι ένα μπουκάλι αναψυκτικού και μια σακούλα πατατάκια και να τα ρίχνει στον αστυνομικό. Αμέσως μετά ακολουθεί μία πραγματική μάχη μεταξύ του αστυνομικού και της γυναίκας, με εκείνον να παλεύει για να την συγκρατήσει και να την συλλάβει.

Μάλιστα κάποια στιγμή η γυναίκα τον χτυπάει στο πρόσωπο. Στη συνέχεια της σύγκρουσης η γυναίκα γκρέμισε ένα ράφι με ζαχαρωτά και περιοδικά, με τους δύο τους να πέφτουν στο πάτωμα. Κατά τη διάρκεια της αναταραχής η γυναίκας έχασε ένα παπούτσι, ενώ παράλληλα κλωτσούσε τον αστυνομικό αποκαλώντας τον “Γα…..ο λευκό σκουπίδι”.

Ο αστυνομικός, όπως φαίνεται στο βίντεο, καθισμένος πάνω από τη γυναίκα της περνά χειροπέδες, με εκείνη να ξεκινά να κατηγορεί τα Walmart για ρατσισμό. “Στα Walmart είναι ρατσιστές”, ουρλιάζει μπροστά σε ένα μεγάλο πλήθος αγοραστών. “Στα Walmart είναι ρατσιστές!”.

Σε ένα ξεχωριστό βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok, η γυναίκα φαίνεται να κάθεται στο πάτωμα ενώ ο αστυνομικός την κρατά από το χέρι. Του λέει επανειλημμένα, “Κοίτα τι μου έκανες, με κατηγόρησες”, ενώ προσπαθεί να γυρίσει τα δεμένα με χειροπέδες χέρια της. Τελικά ζητά από τον αστυνομικό να την πάει στο νοσοκομείο. Αντίθετα, της ζητείται να βγει έξω.

“Δεν μπορώ να βγω έξω, δεν μπορώ να βγω έξω”, τόνισε ενώ κυλιόταν στο πάτωμα. “Δεν μπορώ να φύγω χωρίς τα πράγματα μου, τα πλήρωσα”. Δεν είναι σαφές εάν η γυναίκα συνελήφθη, αλλά η αστυνομία της Πολιτείας της Νέας Υόρκης είπε ότι μπορεί να αντιμετωπίζει κάποιο «πρόβλημα ψυχικής υγείας», σύμφωνα με το The National Desk.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ