Δημήτρης Αλεξάνδρου: Απαντά στις φήμες για εγκυμοσύνη της Ιωάννας Τούνη

Τη δική του απάντηση στις φήμες που θέλουν τη σύντροφό του Ιωάννα Τούνη να είναι έγκυος, έδωσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Όταν η Κατερίνα Καινούργιου τον ρώτησε αν η Ιωάννα Τούνη είναι έγκυος, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, που συμμετέχει στην εκπομπή “Super Kατερίνα”, διέψευσε τις φήμες κατηγορηματικά.

“Διάβασα ότι η Ιωάννα είναι έγκυος” παρατήρησε η παρουσιάστρια της εκπομπής με το μοντέλο να απαντά: “Πάλι; Τα είπαμε από το J2US αυτό το θέμα… Με όσα γράφονται κάθε εβδομάδα, 7 παιδιά θα είχα, ούτε κουνέλια. Τι φωτογραφίες βγήκαν; Πες μου. Μπορεί να περίμενε να αδιαθετήσει”.

Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε στη συνέχεια: “Μπορεί να είχε φάει το προηγούμενο βράδυ λίγο παραπάνω η κοπέλα ή να είχε τα γυναικολογικά της που πρήζεσαι. Και εγώ γίνομαι τούμπανο, είμαι έγκυος;”.

Δημήτρης Αλεξάνδρου - Ιωάννα Τούνη

Οι φήμες είχαν φουντώσει και μετά την εμφάνισή της στο J2US στις 23 Οκτωβρίου, όταν οι χρήστες του Twitter επικεντρώθηκαν στο στενό τιρκουάζ φόρεμα που φορούσε η influencer, το οποίο “φούσκωνε” στην περιοχή της κοιλιάς.

“Τα social ασχολούνται με το φόρεμα της Ιωάννας και το αν η κοιλίτσα έχει μέσα έχει το “Αλεξανδράκι”. Θα μας πει η Ιωάννα” είπε η Κατερίνα Καινούργιου, με την Ιωάννα Τούνη να απαντάει: “Παιδιά όχι δεν παίζει κάτι τέτοιο. Είναι μεγαλύτερο το φόρεμα κι έχει κάτσει η μπανέλα”.

J2US: Η απάντηση του Νικηφόρου

Μετά το τέλος εκείνου του live του J2US, ο Νικηφόρος είχε ρωτηθεί για τη φουσκωμένη κοιλίτσα της Ιωάννας Τούνη και είχε ξεκαθαρίσει πως η παρτενέρ του δεν είναι έγκυος, απλά το φόρεμα έκανε μια ατέλεια στο συγκεκριμένο σημείο.

«Απλά έτυχε το φόρεμα να κάνει μια ατέλεια. Εντάξει. Ήταν έτσι σχεδιασμένο. Αλίμονο» είχε σχολιάσει ο Νικηφόρος. Η ίδια η Ιωάννα Τούνη είχε σπεύσει να διαψεύσει όλες τις υποψίες και τα πιθανά σενάρια που θα ακούγονταν αν δεν ξεκαθάριζε την κατάσταση και είχε τονίσει και αυτή πως ο λόγος που φούσκωνε το συγκεκριμένο σημείο το φόρεμά της ήταν η μπανέλα που είχε από μέσα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ