Δήμητρα Ματσούκα: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το γάμο της με τον Πέτρο Κόκκαλη

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν την Παρασκευή (1/12) η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης, ύστερα από επτά χρόνια σχέσης. Οι κάμερες των τηλεοπτικών καναλιών συνάντησαν την γνωστή ηθοποιό και μίλησε για το ευτυχές γεγονός.

Συγκεκριμένα η Δήμητρα Ματσούκα ανέφερε πως: «Είμαι πολύ ευτυχισμένη, εύχομαι και στα δικά σας. Ήθελα ο γάμος μου να είναι κρυφός, δεν ήμουν καθόλου αγχωμένη. Έτσι απλά το ήθελα και έτσι απλά έγινε. Δεν πάτησα το πόδι του συζύγου μου».

Υπενθυμίζετε ότι σε συνέντευξη που είχε δώσει πριν από λίγο καιρό στον Γιώργο Λιάγκα, είχε πει σχετικά με τον γάμο της ότι: «Παντρευόμαστε για καθαρά συναισθηματικούς λόγους. Νομίζω πως αυτό τα λέει όλα. Είμαστε μαζί 7 χρόνια. Αυτό το υπέροχο νούμερο. Εμένα γενικά μου αρέσει το νούμερο αυτό. Είχα πάντα στο σπίτι μου ένα γλυπτό με το νούμερο 7».

«Το έχω δει και εγώ στον μικρόκοσμό μου πως στα 5,6,7 χρόνια οι σχέσεις περνούν κρίση. Αυτό που λέγαμε είναι πως αν φτάσουμε στα 7 χρόνια και είμαστε καλά θα γίνει για καθαρά συναισθηματικούς λόγους. Ήταν μια κοινή απόφαση», είχε προσθέσει.

«Αυτό που μπορώ να σου πω είναι πως θα είμαστε λίγοι και καλοί», είχε σημειώσει.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ