Διάβασαν τα χείλη του Χάρι και της Μέγκαν: Τι είπαν κατά τη διάρκεια του αγώνα NBA που είδαν μαζί

Πριν από λίγα 24ωρα, ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ εμφανίστηκαν μαζί σε αγώνα του NBA. Μάλιστα, η κοινή εμφάνιση στον αγώνα των Λέικερς δεν ήταν τυχαία, καθώς με αυτόν τον τρόπο ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ διέψευσαν τις φήμες που τους ήθελαν να χωρίζουν, έπειτα και από την ανακοίνωση πως ο πρίγκιπας θα παρευρεθεί μόνος του, στην στέψη του πατέρα του.

Τώρα ειδικοί που μπορούν να “διαβάζουν” τα χείλη αποκαλύπτουν τα όσα είπε το ζευγάρι στον αγώνα, όταν η κάμερα τους έδειξε.

Σύμφωνα με την “Daily Mail“, ο διάσημος ειδικός Τζον Κασίντι δήλωσε στην “Sun” πως στην αρχή ενός στιγμιότυπου η Μέγκαν λέει στον Χάρι να “λογαριάσει“, με εκείνον να της απαντάει “ναι“, κάνοντάς της και ένα νεύμα. Στην συνέχεια η πρώην ηθοποιός, φέρεται να λέει: “Αυτό είναι υπέροχο, αυτό λέω“.

Ο Τζέρεμι Φρίμαν, επίσης ειδικός, ανέφερε στην “Mirror” πως πιστεύει ότι η Μέγκαν είπε στον άνδρα της “είναι υπέροχο“, με εκείνον να της απαντάει “ναι“, γνέφοντάς της και καταφατικά. Με την δούκισσα του Σάσεξ να συνεχίζει λέγοντας: “Σωστά, επειδή είναι το αγαπημένο σου εκεί“.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ