Μπο: Ο άγνωστος γάμος του και οι «ευγενικές χυλόπιτες» – Τι αποκάλυψε

Μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Μπο στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα». Ο ράπερ και πρώην παίκτης του Survivor, αρχικά μίλησε για την απώλεια πολλών κιλών: «Έχασα 34 κιλά. Ήμουν 120 όταν μπήκα στο ριάλιτι επιβίωσης. Μου είχε πει ο Αλκαίος για να πας Γιουροβίζιον πρέπει να χάσεις κιλά. Ένιωθα, ότι αν αδυνατίσω θα είμαι αδύναμος».

Σχετικά με την προσωπική του ζωή, παραδέχθηκε ότι θα ήθελε να κάνει οικογένεια, όμως, όπως είπε, «δεν είμαστε όλοι για όλα». Επίσης, αποκάλυψε ότι έχει παντρευτεί στο παρελθόν, λέγοντας πως δεν περνούσε καλά στον γάμο του, αλλά και ότι έχει χάσει την αδελφή του όταν ήταν 6 ημερών.

«Είναι εγωιστικό να κάνεις παιδί, απλώς για να το κάνεις. Έχω απιστήσει, όπως όλοι. Η μονοτονία με οδήγησε  στην απιστία», είπε, ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξης ρωτήθηκε εάν έχει δεχθεί απόρριψη. «Έχω φάει ωραίες, ευγενικές, καλοψημένες χυλόπιτες, με τα συστατικά που πρέπει», απάντησε με χιούμορ ο Μπο, ο οποίος παραδέχθηκε επίσης ότι έχει κάνει σχέση με γυναίκα που ήταν 18 χρόνια μικρότερή του.

Στο τέλος μίλησε και για τον Χρήστο Δάντη: «”Το ξέρεις” το νέο μου τραγούδι μαζί με τον Χρήστο Δάντη. Είναι ο πιο ακομπλεξάριστος καλλιτέχνης».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ