Δέσποινα Βανδή: Το τραγούδι της που είναι αφιερωμένο στον Βασίλη Μπισμπίκη και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου

Πιο ερωτευμένη από ποτέ είναι η Δέσποινα Βανδή. Η τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου και μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τον κεραυνοβόλο έρωτα που ζει με τον Βασίλη Μπισμπίκη αποκαλύπτοντας πως αισθάνεται ότι της δόθηκε μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή.

Σε ερώτηση αν είναι πιθανό το ενδεχόμενο το ζευγάρι να προχωρήσει σε γάμο, η Δέσποινα Βανδή εξήγησε πως «την ευτυχία δεν την προεξοφλεί κανένας γάμος».

«Ο γάμος επί της ουσίας δεν έχει καμία σημασία πια, όταν δύο άνθρωποι έχουν κάνει τις διαδρομές τους. Αυτό που μας νοιάζει επί της ουσίας είναι να είμαστε καλά εμείς και τα παιδιά μας» τόνισε η Δέσποινα Βανδή εξηγώντας πως είχε την αγωνία του γάμου σε μικρότερη ηλικία.

«Δεν έχει καμία αξία. Είναι μία σύμβαση, μία συμφωνία μεταξύ δύο ανθρώπων. Την ευτυχία δεν την προεξοφλεί κανένας γάμος. Την ευτυχία τη δουλεύουν δύο άνθρωποι μαζί και την προεξοφλεί η επικοινωνία και το νοιάξιμο του ενός προς τον άλλον. Την ευτυχία την προεξοφλεί ο σεβασμός που είναι η μεγαλύτερη αξία που υπάρχει, πιο πάνω από την αγάπη» υποστήριξε.

Δέσποινα Βανδή: Το τραγούδι που αφιερώνει στον Βασίλη Μπισμπίκη

Η Δέσποινα Βανδή δεν δίστασε να αποκαλύψει ποιο τραγούδι της είναι αφιερωμένο στον Βασίλη Μπισμπίκη: «Το τραγούδι που του αφιερώνω κάθε φορά που έρχεται να με δει είναι το “Δεν υπάρχει γυρισμός μετά από σένα“».

«Τα τραγούδια που έχω πει όλα αυτά τα χρόνια, μαρτυρούσαν κομμάτια της ζωής μου που δεν μπορούσα να φανταστώ ότι μία μέρα θα ταυτιστώ. Όλη μου την ζωή την έχω τραγουδήσει χωρίς να το έχω καταλάβει τελικά. Σίγουρα ένα τραγούδι που μπορώ να πω ότι εκφράζει εμένα και τον Βασίλη μπορώ να πω ότι είναι το “Ένα τσιγάρο διαδρομή”» αποκάλυψε η Δέσποινα Βανδή.

«Ήταν ένα τραγούδι που έγραφα και τότε όλα μέσα μου ήταν σε απόλυτη αναρχία γιατί θα έπρεπε να τακτοποιηθούν ξανά. Για να προχωρήσεις σε μία αλλαγή υπάρχουν κάποιες οδύνες. Οι αλλαγές δεν είναι εύκολες στη ζωή μας. Είμαστε δέσμιοι του οικείου. Έχουμε μάθει να λειτουργούμε μέσα σε συγκεκριμένα πλαίσια που όταν πάμε να βγούμε από αυτά γίνονται πολύ δύσκολα όλα. Αλλά πραγματικά κάθε αλλαγή όσο και να πονάει είναι σημαντική. Σε φέρνει σε καινούργια πράγματα τα οποία δεν έχει καν φανταστεί ότι μπορείς να τα ζήσεις και ότι μπορεί να υπάρχουν. Αρκεί να τολμήσεις να βγάλεις το ποδαράκι σου έξω από αυτό το πλαίσιο και να πεις “ναι μπορώ να τα αλλάξω όλα και θα τα κάνω για τον εαυτό μου» είπε τέλος η τραγουδίστρια.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ