Δέσποινα Βανδή: Τι δήλωσε μετά την αφιέρωση στον Βασίλη Μπισμπίκη

Στο αεροδρόμιο “τσάκωσε” η κάμερα της εκπομπής “Πρωινό” την Δέσποινα Βανδή λίγο πριν αναχωρήσει για Κύπρο, όπου συνεχίζει τις εμφανίσεις της σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.

Η τραγουδίστρια απέφυγε να κάνει δηλώσεις, ωστόσο δεν έκρυψε πως είναι πολύ καλά.

«Δέσποινα για να μην σε κυνηγάω να γράψω τίτλο από κάτω “είμαι μια χαρά”…» ρώτησε ο ρεπόρτερ. «Ε, αφού είμαι μια χαρά γιατί να το γράψεις; Χρειάζεται να το γράψεις;» απάντησε η Δέσποινα Βανδή.

Δέσποινα Βανδή: Η αφιέρωση στον Βασίλη Μπισμπίκη

Η τραγουδίστρια το Σάββατο πραγματοποίησε νέα κοινή έξοδο με τον Βασίλη Μπισμπίκη και αυτήν την φορά δεν έλειψαν και οι αφιερώσεις.

Το ζευγάρι, βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Γιώργος Τσαλίκης με τον Μανώλη Κονταρό και όπως ήταν αναμενόμενο, τα φλας των θαμώνων… άστραψαν.

Η Δέσποινα Βανδή ανέβηκε στην πίστα, πήρε το μικρόφωνο και αφιέρωσε στον Βασίλη Μπισμπίκη το τραγούδι της “Στην αυλή του παραδείσου”. Ο ηθοποιός στεκόταν όρθιος ανάμεσα στο κοινό και όταν η τραγουδίστρια τον ρώτησε με νόημα αν θέλει να μείνει στη ζωή του εκείνος έγνεψε θετικά.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς οι μαντινάδες με αφιερώσεις έπεφταν “βροχή”, ενώ ο Μανώλης Κονταρός, στο τέλος της βραδιάς, ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με το ζευγάρι γράφοντας: “Ευχαριστώ πολύ κουμπαράκια μου που με τιμήσατε”.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ