Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης ποζάρουν αγκαλιά

H Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης πλέον δεν κρύβονται. Το νέο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ πόζαρε αγκαλιά στην πρώτη του κοινή δημόσια εμφάνιση στα εγκαίνια της Δραματικής Σχολής του Λάκη Λαζόπουλου και όπως ήταν λογικό έγινε… πρωτοσέλιδο.
Έτσι, το περιοδικό HELLO που κυκλοφορεί σήμερα δημοσιεύει για πρώτη φορά φωτογραφία της Δέσποινα Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη να ποζάρουν αγκαλιά στη βραδινή τους έξοδο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hello! Greece (@grhello)

Το τραγούδι που αφιέρωσε η Δέσποινα Βανδή στον Βασίλη Μπισμπίκη

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης πραγματοποίησαν νέα κοινή έξοδο το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Το ζευγάρι, βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Γιώργος Τσαλίκης με τον Μανώλη Κονταρό και τα φλας των θαμώνων… άστραψαν.

Η Δέσποινα Βανδή ανέβηκε στην πίστα, πήρε το μικρόφωνο και αφιέρωσε στον Βασίλη Μπισμπίκη το τραγούδι της “Στην αυλή του παραδείσου”. Ο ηθοποιός στεκόταν όρθιος ανάμεσα στο κοινό και όταν η τραγουδίστρια τον ρώτησε με νόημα αν θέλει να μείνει στη ζωή του εκείνος έγνεψε θετικά.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς οι μαντινάδες με αφιερώσεις έπεφταν “βροχή” ενώ ο Μανώλης Κονταρός, στο τέλος της βραδιάς, ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με το ζευγάρι γράφοντας: “Ευχαριστώ πολύ κουμπαράκια μου που με τιμήσατε”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ