Δανάη Μιχαλάκη: Η “Δρόσω” τραγουδά και μαγεύει με τη φωνή της

Οι ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν στις “Άγριες Μέλισσες” έχουν γίνει μια μεγάλη παρέα. Ο Κωστής Σαββιδάκης, που παίζει τον παπά – Γρηγόρη, κατέγραψε χθες το βράδυ αρκετά στιγμιότυπα από την κοινή βραδινή τους έξοδο. Ανάμεσα στις στιγμές που ξεχώρισαν ήταν όταν η “Δρόσω”, κατά κόσμον Δανάη Μιχαλάκη, πήρε το μικρόφωνο και κυριολεκτικά μάγεψε με τη φωνή της.

Το βίντεο συγκέντρωσε δεκάδες σχόλια για την υπέροχη ερμηνεία της.

Πρόσφατα σε συνέντευξή της η ηθοποιός μίλησε για τον παραμυθένιο γάμο της που έγινε στη Σύρο στις 7 Αυγούστου, αλλά και για το… σίριαλ με την ημερομηνία του μυστηρίου.

«Το καταλαβαίνω το ενδιαφέρον για τον γάμο μου αλλά πρέπει να σέβεσαι ότι κάποιος πρέπει να κρατήσει προσωπική την προσωπική του ζωή. Δεν ένιωσα να ξεπερνιούνται τα όρια, καλό όμως θα ήταν να υπάρχουν και να καταλαβαίνουν ποιοι θέλουν να μιλούν για τα προσωπικά τους και ποιοι όχι», είπε μεταξύ άλλων.

Ερμηνείες και από Γκοτσόπουλο, Τρίγγου και Ροϊλό

Κατά διάρκεια της βραδιάς στη σκηνή ανέβηκαν και άλλα “μελισσόπουλα”, ερμηνεύοντας τα αγαπημένα τους τραγούδια είτε κατά μόνας είτε σε ντουέτα. Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, η Έλλη Τρίγγκου και ο Αναστάσης Ροϊλός τραγούδησαν και δέχθηκαν το θερμό χειροκρότημα των θεατών και των συναδέλφων τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ