Δανάη Μπάρκα: Η συγκινητική ανάρτηση για τα γενέθλια του «δεύτερου μπαμπά» της

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα Τρίτη 19 Απριλίου ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης κι έτσι η Δανάη Μπάρκα θέλησε να του ευχηθεί με ένα τρυφερό μήνυμα μέσω των social media.

Η παρουσιάστρια έχει μεγαλώσει με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, καθώς ο γνωστός ηθοποιός είναι στενός φίλος της μητέρας της, Βίκυς Σταυροπούλου. Έτσι, η Δανάη Μπάρκα τον έχει σαν πατέρα της.

Η Δανάη Μπάρκα ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τρεις φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει με τον ηθοποιό, ενώ στη λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε λόγια συγκινητικά για εκείνον.

“Ο Χρήστος μου έχει γενέθλια. Μαζί του πάντα θα γιορτάζω σαν να έχω εγώ γιορτή, γιατί αν δεν είχε γεννηθεί και δεν τον είχα στη ζωή μου θα ήμουν σίγουρα δυστυχισμένη.

Ο Χρήστος μου που είναι αυστηρός, που δεν αποκαλύπτει τις σκέψεις και τα συναισθήματα του εύκολα, που είναι φωνακλάς όταν του πατήσεις το κουμπί, που είναι ξινούλης για λίγο αν έχει ξυπνήσει στραβά, που είναι ο πιο ταλαντούχος ηθοποιός του πλανήτη Γη, που είναι η πιο ωραία αγκαλιά του κόσμου. Ο Χρήστος μου ο καλύτερος μάγειρας που έχω γνωρίσει, και ο πιο ωραίος αγρότης που φτιάχνει τον κήπο μας γεμάτο χρώματα.

Ο Χρήστος μου που όταν παίζω στο θέατρο και είναι από κάτω τρέμω ολόκληρη απ’ το άγχος. Ο Χρήστος που δεν με «γέννησε» αλλά με «αναγέννησε» με την παιδεία του, με την αγάπη του & με την φροντίδα του.

Ο Χρήστος μου που δεν γεννήθηκε «μπαμπάς» αλλά έγινε όταν η μοίρα τον έφερε στον δρόμο μου κι από τότε παίρνει σίγουρα το βραβείο του καλύτερου «δεύτερου μπαμπά» του κόσμου. Ο Χρήστος μου, ο ινφλουένσερ της καρδιάς μου, είναι ο αγαπημένος μου άνθρωπος σ’ όλο τον κόσμο και είναι τύχη κι ευλογία που τον έχω! Να σε χαίρομαι φάδερ. Σε αγαπώ ! Πάντα, για πάντα, από πάντα”, σημείωσε η Δανάη Μπάρκα στην ανάρτησή της.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η Δανάη Μπάρκα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ