Δανάη Μπάρκα: Είναι βία να στιγματίζεται ένας άνθρωπος ενώ δεν πρέπει

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας έχει βρεθεί η Δανάη Μπάρκα, μετά τις φωτογραφίες και τα βίντεο που κυκλοφόρησαν από τα τρυφερά φιλιά που αντάλλαξε σε βραδινή της έξοδο με τον επιχειρηματία και πρώην σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου, Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Σήμερα (1/3) με αφορμή την απάντηση που έδωσε ο Δημήτρης Μακαλιάς για την κριτική που δέχεται σχετικά με την τηλεοπτική του παρουσία στο πλευρό της Μπέττυς Μαγγίρα, η Δανάη Μπάρκα εξέφρασε την άποψή της. Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια είπε ότι το να στιγματίζεται ένας άνθρωπος ενώ δεν πρέπει είναι βία.

«Οποιοσδήποτε άνθρωπος έχει βήμα στην τηλεόραση αυτή την στιγμή και έχει αποδείξει ότι είναι εδώ και θα εκφέρει άποψη, μπορεί για άλλο θέμα να υπερασπιστεί ανθρώπους με τους οποίους έχει διαφωνήσει σε άλλα θέματα», εξήγησε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Ακόμα, είπε ότι: «Οι άνθρωποι είμαστε λίγο σαν πλαστελίνη. Μπορεί να κάνει κάτι η Δέσποινα, εγώ να διαφωνήσω, η Δέσποινα να διαφωνήσει, πέντε μέρες μετά μπορεί κάτι να συμβεί που να συμφωνήσουμε. Τώρα, ο τρόπος του καθενός υπάρχει στο internet. Αν ψάξουμε τους ανθρώπους βλέπουμε τι είναι ο καθένας, με τι τρόπο πορεύεται, πώς είναι ο καθένας. Αλλά νομίζω και εγώ ότι όταν μεγαλοποιούμε τα πράγματα μόνο σε κακό μας βγαίνει. Δηλαδή θα τρελαθούμε!».

«Η βία είναι να κάνω έναν άνθρωπο να υποφέρει»

Επίσης, η παρουσιάστρια ανέφερε: «Ξέρεις τι αντιλαμβάνομαι που και που ότι υπάρχει; Ο κανονικός κόσμος, η κανονική ζωή, που είναι αυτή έξω, που όλοι παλεύουμε να δούμε πώς θα τα καταφέρουμε, πώς θα ζήσουμε, τι θα προσφέρουμε…».

«Υπάρχει μία άλλη ζωή που είναι μέσα στην τηλεόραση, μία τρίτη ζωή που είναι μέσα στα social media και όλες αυτές τις ζωές τις μπερδεύουμε, τις παίρνουμε μέσα μας και δημιουργούμε μικρές κοινότητες με αυτό το νοσηρό φαινόμενο της βίας», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, η Δανάη Μπάρκα τόνισε: «Γιατί βία έχουμε ξαναπεί ότι δεν είναι το να πάω εγώ να χτυπήσω τον Άρη. Η βία είναι να κάνω έναν άνθρωπο να υποφέρει ή να στιγματίζεται ενώ δεν πρέπει. Και αυτό βίαιο είναι. Και να κουβαλάει πάνω του τίτλους!».

«Νιώθω ότι κάπως μεγαλοποιούμε τα πράγματα, ενώ μπορούμε να τα έχουμε λίγο πιο απλά στο μυαλό μας», κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ