Κατερίνα Καινούργιου: Επικοινώνησε με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, μετά τα παθιασμένα φιλιά του με τη Δανάη Μπάρκα

Το θέμα με τη σχέση Κατερίνας Καινούργιου, Φίλιππου Τσαγκρίδη και Δανάης Μπάρκα σχολιάστηκε και σήμερα στις πρωινές τηλεοπτικές εκπομπές.

Το τελευταίο διάστημα, όλα έδειχναν ότι η Κατερίνα Καινούργιου είχε έρθει και πάλι κοντά με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, κι εκεί που όλοι έκαναν λόγο για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, ήρθαν στο φως οι φωτογραφίες με τα Δανάη Μπάρκα για να ταράξουν και πάλι τα νερά.

Το γεγονός αυτό επηρέασε αρκετά την Κατερίνα Καινούργιου, ενώ όπως αναφέρθηκε την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» ο επιχειρηματίας επικοινώνησε τηλεφωνικά με την παρουσιάστρια του Alpha το βράδυ της Δευτέρας (26/2), χωρίς όμως να αποκαλύπτεται τι ειπώθηκε ανάμεσά τους.

Ωστόσο, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, παρόλο που η σχέση της Κατερίνας Καινούργιου με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη τυπικά έληξε πριν κάποια χρόνια, ουσιαστικά δεν έληξε ποτέ, αφού πάντα κάτι συνέβαινε και οι δυο αυτοί άνθρωποι ερχόντουσαν και πάλι κοντά.

Το μέλλον μόνο θα δείξει πώς θα εξελιχθεί η σχέση τόσο ανάμεσα στον επιχειρηματία και την Κατερίνα Καινούργιου, αλλά και τη Δανάη Μπάρκα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ