Χρυσηίδα Δημουλίδου: Θα μπορούσα να ερωτευτώ έναν άνδρα σαν τον Κωνσταντίνο Πλεύρη

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής της Μαρίας Μπακοδήμου έκανε η Χρυσηίδα Δημουλίδου. Η γνωστή συγγραφέας μίλησε μεταξύ άλλων για την σχέση της Τζόρτζιας Σιακαβάρα και του Κωνσταντίνου Πλεύρη και δήλωσε ότι: «Θα μπορούσα να ερωτευτώ έναν άνδρα σαν τον Κωνσταντίνο Πλεύρη».

Ερωτηθείσα για το πώς βλέπει τις σχέσεις που έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας είπε: «Δεν με ενδιαφέρει. Για παράδειγμα η πολύ γλυκιά Γεωργία, γιατί την γνωρίζω, που παντρεύτηκε τον κύριο Πλεύρη, το θεωρώ πάρα πολύ γλυκό αυτό που έγινε. Ταιριάζουν, έχουν χιούμορ και οι δύο, η ηλικία δεν μετράει. Ο έρωτας κοιτάζει με διαφορετικά μάτια. Λένε τα δικά τους, εγώ δεν τα ακούω αυτά. Περνάνε καλά αυτοί οι δυο; Δεν με αφορά».

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών της ανέφερε: «Θα μπορούσα να ερωτευτώ έναν άνδρα σαν τον Κωνσταντίνο Πλεύρη, τώρα πλέον σε αυτή την ηλικία. Επειδή μίλησα μαζί του, συναντηθήκαμε στο πάρτι του Νίκου Αποστολόπουλου και αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν το χιούμορ του. Είναι φοβερό το μυαλό του. Εγώ τρελαίνομαι για άνδρα με χιούμορ, γιατί έχω κι εγώ χιούμορ. Θέλω να γελάω, είναι κακό;».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ