Χείμαρρος η Χρύσα Ρώπα για τον Θανάση Λάλα – “Δεν θέλω καμία επικοινωνία μαζί του”

Καλεσμένη στην εκπομπή “Ανοιχτά” του Open ήταν η Χρύσα Ρώπα το βράδυ της Πέμπτης. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε στην Αννίτα Πάνια για τον γάμο της με τον Θανάση Λάλα.

«Υπάρχουν περίοδοι στη ζωή μας που ξαφνικά κάποιος νομίζει ότι είναι ένας μικρός θεός. Τραβήξαμε την προσοχή ως ζευγάρι, εξαιτίας της θέσης που είχε. Αυτό έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο και στο δικό μου επάγγελμα. Απέκτησα φίλους και εχθρούς, απ’ όλο αυτό. Ήταν για κακό αυτό» υποστήριξε η Χρύσα Ρώπα.

“Όλος ο κόσμος ήξερε ότι είναι ένας άνθρωπος με παράλληλες ζωές με σχέσεις και εγώ ήμουν η τελευταία που το έμαθα. Η αλήθεια ήταν ότι υπήρχαν ανακαλύψεις, αλλά ήταν αυτό το… εντάξει, θα το δούμε” ανέφερε η ηθοποιός τονίζοντας πως δεν επιθυμεί να έχει καμία επικοινωνία μαζί του.

“Εμείς δεν έχουμε καμιά επικοινωνία, καθόλου δεν επιθυμώ επικοινωνία μαζί του. Από τη ζωή μου βγάζω τους ανθρώπους που είναι χειριστικοί απέναντί μου. Είναι ένα είδος ασθένειας και λέγεται ναρκισσιστική διαταραχή. Κατά τη γνώμη μου πιστεύω ότι έπεσα σε μια τέτοια περίπτωση. Δεν μπορείς να ξεφύγεις. Χειραγωγούσε το παιδί μου. Ήμουν σε μια φυλακή, σε ένα πράγμα που έπρεπε να σώσω τη σχέση με το παιδί μου. Εγώ ήμουν η τρελή» είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

πώς έμαθε ότι είναι υιοθετημένη, διηγείται η Χρύσα Ρώπα, σημειώνοντας πως έμαθε την αλήθεια από μια γειτόνισσα στην είσοδο της πολυκατοικίας, ενώ αναφέρθηκε και στην αντίδραση των θετών γονιών της.

Η Χρύσα Ρώπα αποκάλυψε ότι έμαθε πως είναι υιοθετημένη από μια γειτόνισσα στην είσοδο της πολυκατοικίας, ενώ αναφέρθηκε και στην αντίδραση των θετών γονιών της.

Η Χρύσα Ρώπα διηγήθηκε τις συγκινητικές στιγμές και τα συναισθήματα που ένιωσε, όταν συνάντησε τη βιολογική δίδυμη αδερφή της, με την οποία χωρίστηκαν στη γέννα. Επίσης μίλησε και για τη σχέση ζωής που απέκτησε με το Παρίσι, αλλά και στη συμφιλίωση με τους θετούς γονείς της.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.