Πάτρα: Χαμογελαστή η Ρούλα Πισπιρίγκου στη διαδρομή – Σε ποιο σημείο της είπαν ότι συλλαμβάνεται και πώς αντέδρασε

Σοκαρισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο της εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας με την μητέρα να κατηγορείται για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας. Νέες πληροφορίες έρχονται συνεχώς στο φως για την Ρούλα Πισπιρίγκου, τη γυναίκα που με την “ψυχρή” συμπεριφορά της είχε εντυπωσιάσει τους πάντες.

Μεταξύ άλλων, αίσθηση προκάλεσαν όσα ανέφερε ο συνδικαλιστής αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, σχετικά με την αντίδραση της 33χρονης όταν είδε τους αστυνομικούς να της χτυπούν την πόρτα.

“Όταν την συνέλαβαν δεν της είπαν τίποτα και αυτή συνέχιζε και ήταν μία γελαστή και χαρωπή κυρία” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Μπαλάσκας υποστηρίζοντας πως αρχικά οι αστυνομικοί της ζήτησαν απλά να τους ακολουθήσει. “Σχεδόν έξω από το Κιάτο της είπαν ότι συλλαμβάνεται και από εκείνη τη στιγμή έγινε σχεδόν κατατονική. Δεν μιλούσε, ήταν ανέκφραστη”.

Όσο για τα πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας κατά την μεταγωγή της στον ανακριτή, ο συνδικαλιστής αστυνομικός εξήγησε: “Από τη στιγμή που συγκεντρώθηκαν τόσα πολλά άτομα έξω από το σπίτι της στην Πάτρα και άρχισαν να γράφουν συνθήματα, εμείς έπρεπε να διαφυλάξουμε την σωματική της ακεραιότητα”.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ