Βίκυ Λέανδρος: Η Eurovision, το “Après toi” και η… Έλενα Παπαρίζου – ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν το βράδυ της Πέμπτης η Βίκυ Λέανδρος.

Η διεθνούς φήμης τραγουδίστρια μίλησε για τη συμμετοχή της και τη νίκη της στη Eurovision με το θρυλικό “Après toi”.

«Είναι ακριβώς 50 χρόνια φέτος από το “Après toi”. Είναι ένα τραγούδι που έχει μείνει. Υπάρχουν τραγούδια σε όλον τον κόσμο που μένουν για πάντα. Το “Après toi” το παίζουν χιλιάδες ορχήστρες κάθε ημέρα, παίζεται στα ραδιόφωνα» ανέφερε η Βίκυ Λεάνδρος.

Και συνέχισε: «Ο πατέρας μου μαζί με τον συνθέτη, Klaus Munro, έγραφαν μαζί τα πρωινά μουσική και στοίχους. Ήξεραν ότι με είχαν καλέσει για τη Eurovision και άρχισαν να γράφουν και βρήκαν ότι αυτό το τραγούδι ήταν το καλύτερο».

Μία από τις εκπλήξεις της βραδιάς ήταν η παρέμβαση της Έλενας Παπαρίζου, που εμφανίστηκε στο “Ενώπιος Ενωπίω” για να μιλήσει για τη Βίκυ Λεάνδρος.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι κοντά σας. Επειδή είμαι κι εγώ παιδί μεταναστών, με το που κατεβαίναμε στην Ελλάδα αγοράζαμε τα LP και παίρναμε μαζί κασέτες. Ακούγαμε πολλά τραγούδια της Βίκυς. Εμένα το αγαπημένο μου κομμάτι ήταν το “Έϊ Καζανόβα”. Είναι ένα απόλυτα θηλυκό κομμάτι. Ακούγοντας τα τραγούδια της Βίκυς μας δημιουργούσε μία νοσταλγία για την πατρίδα μας» ανέφερε η Έλενα Παπαρίζου.

«Είναι εξαιρετική τραγουδίστρια η Βίκυ. Ανταμωθήκαμε το 2013 για να μοιραστούμε το “Apres Toi/Μόνο εσύ”. Περάσαμε πολύ ωραία. Θυμάμαι όταν έφτασα στον χώρο με πάρα πολύ άγχος γιατί λέω “Παναγία μου πως θα καταφέρω να τραγουδήσω με τη Βίκυ Λέανδρος”. Ξαφνικά χάθηκαν τα ρούχα μου με ένα ταξί και δεν είχα τι να φορέσω. Ανέβηκα πάνω στη σκηνή και τα ξέχασα όλα. Κατεβαίνοντας από τη σκηνή με έπιασαν τα κλάματα και είπα στον εαυτό μου “Τι έκανες μόλις Έλενα; Το πιστεύεις με ποιον τραγούδησες;”. Η Βίκυ είναι σπουδαία καλλιτέχνιδα. Είναι ευγενικός και δοτικός άνθρωπος με ζεστασιά που σπανίζει» πρόσθεσε η γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ