Βίκυ Λέανδρος: Άφησα την καριέρα μου γιατί ήθελα να μεγαλώσω τα παιδιά μου – ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν το βράδυ της Πέμπτης η Βίκυ Λέανδρος. Η διεθνούς φήμης τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι ο λόγος εγκατέλειψε το τραγούδι για 9 ολόκληρα χρόνια, ενώ βρισκόταν στο απόγειο της καριέρας της, ήταν για να μεγαλώσει τα παιδιά της. 

“Η αλήθεια είναι ότι δεν μου ήταν δύσκολο. Αλλιώς μπορεί και να μην το έκανα. Ήταν μωρά. Πώς να μην είσαι με τα μωρά, να τα μεγαλώσεις εσύ η ίδια σαν μητέρα; Ήταν κάτι αναγκαίο για εμένα. Και έτσι την άφησα την καριέρα” ανέφερε η Βίκυ Λέανδρος.

Και συνέχισε: “Δεν φοβόμουν αν θα έχω μετά καριέρα. Είπα «θα το δω σε δέκα χρόνια. Αν τα φέρει έτσι ο καιρός και θέλω να αρχίσω ξανά, θα το κάνω”. Και έτσι ήρθε”.

“Είμαι χαρούμενη με την εξέλιξη των παιδιών μου. Όλοι πήραν τον δικό τους δρόμο. Μόνο η μικρή μου κόρη, η Σάντρα, είναι καλλιτέχνης. Είναι ηθοποιός και σκηνοθέτης. Η Σάντρα οργανώνει και το Ελληνικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Βερολίνο και έχει γίνει μεγάλο. Έχουμε στενή σχέση όλοι μας. Βλεπόμαστε συχνά. Για εμένα αυτό ήταν το σημαντικό. Να έχει εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον. Να υπάρχουμε σαν οικογένεια” τόνισε η Βίκυ Λέανδρος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ