The Masked Singer: Ξεκίνησε το φαντασμαγορικό σόου – Ποιος κρυβόταν πίσω από τη μάσκα του “Ιπποπόταμου”

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Πέμπτης το “The Masked Singer” στον ΣΚΑΪ. Κάθε εβδομάδα, προσωπικότητες από διαφορετικούς χώρους θα τραγουδούν έτσι όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί, αφού θα είναι μεταμφιεσμένοι, φορώντας ένα περίτεχνο κοστούμι-χαρακτήρα και κανείς δεν θα ξέρει ποιοι είναι

Στην έναρξη της βραδιάς ο παρουσιαστής Σάκης Ρουβάς εμφανίστηκε στη σκηνή φορώντας μια μάσκα. «Έτοιμοι; Καλησπέρα και καλωσήρθατε στην πρεμιέρα του “The Masked Singer”. Αμέσως τώρα ξεκινάει το πιο ανατρεπτικό, το πιο αινιγματικό, το πιο ιδιαίτερο και πάνω από όλα το πιο μυστηριώδες show που έχετε δει ποτέ. 8 πολύ αγαπημένα σας πρόσωπα δέχθηκαν την πιο τρελή πρόκληση της ζωής τους της καριέρας τους, γιατί είναι εδώ με νέα ταυτότητα» είπε μεταξύ άλλων ο Σάκης Ρουβάς.

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής υποδέχθηκε τους κριτές, Νίκο Μουτσινά, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Αθηνά Οικονομάκου και Θοδωρή Μαραντίνη και συνομίλησε μαζί τους.

The Masked Singer: Τα πρώτα λόγια του Σάκη Ρουβά και των κριτών

Στη συνέχεια, οι κριτές, το κοινό και οι τηλεθεατές παρακολούθησαν τις εμφανίσεις των οκτώ συμμετεχόντων του “The Masked Singer”, με τους 4 κριτές να προσπαθούν να μαντέψουν ποιοι κρύβονται πίσω από τις μάσκες.

 

Στο τέλος της βραδιάς, το κοινό και η επιτροπή ψήφισαν ότι τους άρεσε λιγότερο ο “Ιπποπόταμος” κι έτσι έβγαλε τη μάσκα του και αποκαλύφθηκε. Παρουσιαστής, κριτές και τηλεθεατές αντίκρυσαν με έκπληξη ότι πίσω από την εντυπωσιακή μάσκα ήταν η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ, Χριστίνα Σούζη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ