Ο Χάρης Ρώμας για την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Αποκάλυψε τι του είπε μετά τις δηλώσεις για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Ο Χάρης Ρώμας πήρε θέση για τις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη που ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων, σημειώνοντας ότι η συνάδελφός του είναι ένας άνθρωπος με ηθικές αρχές.

Παράλληλα, είπε ότι μετά τις επίμαχες δηλώσεις, είχε επικοινωνία μαζί της και πως έγινε παραποίηση, ενώ δικαιολόγησε την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για το γεγονός ότι δεν βγήκε να ανασκευάσει.

“Γνωριζόμαστε στον χώρο, όπως και εσείς γνωρίζετε ο καθένας ποιος είναι. Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και η Σμαράγδα Καρύδη είναι γνωστό και από την όλη πορεία τους και για εμάς που τις ξέρουμε λίγο καλύτερα, ότι διέπονται από ηθικές αρχές, είπε ο Χάρης Ρώμας, που ήταν καλεσμένος στο “Πρωινό”.

Αν συναισθηματικά είναι πιο δεμένες η μία γιατί τη σκηνοθέτησε και ήθελε να το πει… δεν σημαίνει ότι όσοι πέρασαν δίπλα από τον Πέτρο Φιλιππίδη ή τον Δημήτρη Λιγνάδη δεν είχαν και καλές στιγμές. Εγώ με τον Λιγνάδη είχα καλή σχέση και θεσμικά, σαν τομεάρχης Πολιτισμού” σημείωσε ο Χάρης Ρώμας.

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου Πέτρος Φιλιππίδης

Χάρης Ρώμας: Δεν ήθελε ούτε κατά διάνοια να πει αυτό

Στη συνέχεια τόνισε σχετικά με τις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: “Φυσικά δεν μπορώ να ξέρω τη σκοτεινή πλευρά που έχει ο καθένας τους. Ευτυχώς υπάρχει μια αξιολόγηση στα πάθη μας και τα λάθη μας. Η Ελισάβετ από διολίσθηση προφανώς της γλώσσας ή από λάθος διατύπωση απ’ ό,τι καταλαβαίνω, είπε κάτι που δεν στέκεται, ότι, δηλαδή, όλοι έχουμε αδυναμίες.

Η αλήθεια είναι ότι και αυτή δικαιούται να δεις και το σύνολο της συνέντευξης για να καταλάβεις τι ήθελε να πει εν τω συνόλω. Αλλά ξέρω ότι είναι άνθρωπος με βαθιά ηθικές αρχές. Μιλήσαμε μετά και μου είπε ότι υπάρχει παραποίηση. Δεν ήθελε ούτε κατά διάνοια να πει αυτό.

Ότι όλοι έχουμε πάθη ή αδυναμίες είναι γεγονός. Αυτό που παρέλειψε πιθανώς να πει είναι ότι οι αδυναμίες αξιολογούνται και κάποιες είναι ολέθριες, καταστροφικές και εγκληματικές…  Να το πεις πάθος; Μπορεί να είναι λάθος και η λέξη, αλλά δεν δικάζεται η Ελισάβετ για να της την έχουν στημένη και να την κυνηγούν να κάνει δηλώσεις”.

Για το γεγονός ότι η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου δεν βγήκε δημοσίως να εξηγήσει το λάθος της ξεκαθάρισε: “Είναι και κάπως τρομακτικό το bullying που μπορεί να υφίσταται κάποιος με το που κάνει μια λάθος διατύπωση ή χρησιμοποιήσει κάποιες λάθος λέξεις ή πει μισά τα πράγματα απ’ ό,τι πρέπει να πει.

Στην προκειμένη περίπτωση μπορεί να ήταν μισά, να έπρεπε να ολοκληρώσει τη διατύπωση, να πει ότι βέβαια υπάρχουν πάθη που είναι ολέθρια και τα οποία θα κρίνει η Δικαιοσύνη”.

Κωνσταντινίδου: “Οι ηθοποιοί είναι άνθρωποι με αδυναμίες”

Να σημειωθεί πως η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου είχε δηλώσει για τον Πέτρο Φιλιππίδη: “Οι ηθοποιοί είναι και αυτοί άνθρωποι με αδυναμίες. Πάντα ήταν έτσι. Η Δικαιοσύνη είναι εδώ και αν πρέπει να τιμωρηθεί θα τιμωρηθεί. Πόσο αθώοι είμαστε όλοι μας;” και επίσης χαρακτήρισε τον Πέτρο Φιλιππίδη “σπουδαίο ηθοποιό και σκηνοθέτη”.

Οι δηλώσεις αυτές ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων από τους συναδέλφους της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ