Χάρι-Μέγκαν: Έγιναν γονείς για δεύτερη φορά – Το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους

Το πρωί της Κυριακής ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ανακοίνωσαν τη γέννηση της κόρης τους. Η μικρούλα γεννήθηκε την Παρασκευή στις 11.40 το πρωί στη Σάντα Μπάρμπαρα, ενώ το ζευγάρι ανακοίνωσε σήμερα τη γέννησή της αφήνοντας τον πλανήτη να κάνει εικασίες και σενάρια για την ημερομηνία τοκετού και το όνομα της μικρής,

Σε μία κίνηση που τιμά τη βασίλισσα αλλά και την αείμνηστη μητέρα του Χάρι, πριγκίπισσα Νταϊάνα, το ζευγάρι ονόμασε την κόρη του Λίλιμπετ Νταϊάνα Μαουντμπάτεν-Ουίνδσορ. Θα τη φωνάζουν Λίλι, επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά.

Ο εκπρόσωπος του ζεύγους εξέδωσε ανακοίνωση όπου αναφέρεται: “Η νεογέννητη έχει βάρος 3,486 κιλά. Τόσο η μητέρα όσο και το παιδί είναι υγιείς και καλά και βρίσκονται στο σπίτι. Λίλι είναι το όνομα της προγιαγιάς της, της Αυτού Μεγαλειότητας της Βασίλισσας, της οποίας το χαϊδευτικό όνομα είναι Λίλιμπετ. Το μεσαίο όνομά της, Νταϊάνα, επιλέχτηκε ως φόρο τιμής στη λατρεμένη αείμνηστη γιαγιά της, την πριγκίπισσα της Ουαλίας”.

Η Λίλι είναι όγδοη στη σειρά διαδοχής στον βρετανικό θρόνο, πίσω από τον αδελφό της Άρτσι Μαουντμπάτεν-Ουίνδσορ, τον πατέρα της, τον παππού της πρίγκιπα Κάρολο, τον θείο της πρίγκιπα Ουίλιαμ και τα τρία πρώτα ξαδέλφια της.

Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει στις 14 Φεβρουαρίου την εγκυμοσύνη, λίγους μήνες μετά το άρθρο της Μέγκαν όπου αποκάλυπτε την οδυνηρή αποβολή που είχε βιώσει. Στη συνέντευξή τους στην Όπρα Γουίνφρεϊ το ζευγάρι είχε αποκαλύψει ότι περιμένει κοριτσάκι.

Λίγες ώρες πριν οι φήμες ήθελαν τη Μέγκαν να γεννά στις 10 Ιουνίου, ημερομηνία όπου ο αείμνηστος πρίγκιπας Φίλιππος θα είχε γενέθλια, με τα σενάρια να θέλουν το ζευγάρι να ονομάζει την κόρη του ή Πιπ, από τον Δούκα του Εδιμβούργου, ή Λίλι από τη γιαγιά του πρίγκιπα Χάρι, όπως και έγινε.

Πηγή: Vanity Fair

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ